Радев за авиокатастрофата: Да не се допускат самозвани експерти да манипулират общественото мнение

https://svobodnoslovo.eu/politika/radev-za-aviokatastrofata-da-ne-se-dopuskat-samozvani-eksperti-da-manipulirat-obshtestvenoto-mnenie/142774 SvobodnoSlovo.eu
Радев за авиокатастрофата: Да не се допускат самозвани експерти да манипулират общественото мнение

Огромна загуба за всички нас и за Българските военновъздушни сили. Искам да призова да не се допускат политически спекуланти и самозвани експерти, които никога не са влизали в самолет да манипулират общественото мнение за катастрофата, да се самовъзбуждат и вживяват в ролята на прокурори и съдии. Редно е да изчакаме заключенията от работата на компетентната комисия и тогава да се спекулира. Това заяви пред журналисти за трагичния инцидент край авиобаза "Граф Игнатиево" президентът Румен Радев.

"Много са хипотезите за причините за катастрофата, но това, което се вижда от едно видео, не може в момента да доведе до някакви реални, достоверни заключения. Много фактори трябва да се анализират", допълни президентът.

Той апелира управляващите да вземат адекватни мерки за развитието на Българската армия и ВВС, за да се избегнат такива инциденти.

"Аз призовавам за аварийни мерки за привличане и задържане на хора с качества в армията", каза още Радев.

Президентът откри новата учебна година в столичното 128 СУ "Алберт Айнщайн".

"Бъдете истински творци на вашето собствено утре", призова държавният глава.

"На всички български ученици пожелавам здраве и една много интересна и успешна учебна година. Този ден не е включен в официалния празничен календар на страната, но той е истински народен празник", добави президентът.

fakti.bg

3 Коментара

"Бъдете истински творци на вашето собствено утре" ...

2 days before

Бах ти и клишетата ... В държавата на изборните фалшификации, мутрите и метресите ... Вие бъдете творци ... !!!

Коментирай

Да се самовъзбуждат и вживяват в ролята на прокурори и съдии ...

2 days before

Нещо изнервен ми се струва нашият "стратегически патньор" на САЩ ... Що така ... Той ли е наредил тия циркаджийски номера или неговото УБО е омазало процедурите за полет ... Никога няма да се разбере при тая информационна завеса ... Дано хората си пазят записите от катастрофата ... Единствено оттам може да изскочи някой заек ...

Коментирай

В края на управлението на Радев, равносметката е следната: ...

2 days before

3 - 4-ма убити пилоти ... САЩ са "стратегически партньор" на БГ ... Киро Тъпиро е извънземен хубавец, който е "премиер-мечта" за всеки един народ ... МВР-министърът е смазан, защото от ПП-ДБ не могат да си направят изборните фалшификации заради него ... Министрите на Радев топлеха столчетата за хората на ГЕРБ, без да се осмелят да проведат ни една реформа ... Избирателните списъци са си на същото умряло ниво, както преди, с много изгубени души - Бог да ги прости! - които продължават да гласуват ... Преброяването на простолюдието беше пълен ташак, но нямаше ново преброяване след Ковида, за да не разбъркаме резултатите на ПП-ДБ ... Радев е напълно зависим от своята Деса, която не му дава секс, ако той не й изпълнява глупостите ... Е, това е една чудна територия ... !!!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.