Лебедовата песен на Байдън е най-страшната опастност за Европа

https://svobodnoslovo.eu/svyat/lebedovata-pesen-na-baydan-e-nay-strashnata-opastnost-za-evropa/134411 SvobodnoSlovo.eu
Лебедовата песен на Байдън е най-страшната опастност за Европа

Лебедовата песен на Байдън е най-страшната опастност за Европа. Последният шанс на демократите е разпалването на голяма Европейска война преди ноември.Само така биха имали шанс да останат на власт.
До тези изводи ме доведе и новината,че ръководителят на инвестиционния фонд Blackstone, най-големият собственик на търговски имоти в света, подкрепи кандидатурата на Доналд Тръмп като "глас за промяна":„Рязкото нарастване на антисемитизма ме накара да се съсредоточа по-спешно върху последиците от предстоящите избори“,каза Стивън А. Шварцман,(който е евреин),имайки предвид негативните изявления на администрацията на Байдън за Израел.

Financial Times смята, че подкрепата на Шварцман ще доведе до повече пари от Уолстрийт за кампанията на Тръмп:  „Това беше последният знак, че републиканските мегадонори, които преди това критикуваха бившия президент, се присъединяват към него“, заключава изданието. Шварцман,шефът на Blackstone отбеляза, че подкрепя Тръмп, защото вярва, че „икономическата, имиграционна и външната политика водят САЩ в грешна посока“.
Fox News: Тръмп вече води средно с 48% на 44% на Байдън във възлови щати:Аризона, Джорджия, Невада, Пенсилванския, Мичиган.
 Опасността за Европа,особено на Източна,нараства със страха на хазарската банда да загуби изборите. Опасността за Източна Европа нараства още повече с вероятността американските агенти,урсулки и престъпният слугинаж да бъде възпроизведен на евроизборите. 
 В САЩ изритаха Нюланд за провала срещу Русия,а ЕНП издигат Урсула за провала срещу Русия? Причината и за изхвърлянето на Нюланд и за издигането на Урсула е провалът срещу Москва. 
Такава е колониалната диалектика!  

Вярно е,че Урсула на два пъти направи неоценима услуга на Възраждане и им помага за второто място,(въпреки смехориите на някои социологически врачки б.а.), и евентуално дори за скъсяване дистанцията с ГЕРБ.
 Приятелите на Путин се опитват да пренапишат нашата история и да превземат нашето бъдеще. Европа е изправена пред предизвикателство, както никога досега заради популисти, националисти, демагози - независимо дали са крайнодесни, или крайнолеви, дали е Алтернатива за Германия, или Национален сбор или Възраждане",каза Урсула през март.
И на дебата за ЕК преди дни, Урсула отново помага на Възраждане: "Възраждане са приятели на Путин и искат да унищожат ЕС ."
 В същото време тя бе критикувана от опонентите,за готовността й след изборите да управлява с "десни националисти". Урсула даде най-ясния си сигнал, че е готова да си сътрудничи с крайно десни партии, за да си осигури втори мандат.По време на дебат в Маастрихт, организиран от POLITICO и Studio Europa Maastricht, тя посочи, че е готова за сделка с групата на Европейските консерватори и реформисти (ECR) след изборите за ЕП!
Такава е колониалната диалектика!  

Крайнодесните партии бяха държани далеч от властта в Европа благодарение на негласно споразумение между колониалния слугинаж на ДД. Но през последно време партиите с по-десни възгледи по въпроси като миграцията и евроскептични,се радват на значителни успехи, печелейки национални и регионални избори и оглавявайки проучвания на общественото мнение във Франция, Италия, Холандия и Германия,България и много с други страни. 
ЕНП, ПЕС и АЛДЕ ще претърпят много тежки изборни загуби в Италия, Франция, Холандия,Белгия, Австрия, Чехия, Унгария, Словакия. Десницата ще има над 200 евродепутата. Ще има ли обща парламентарна група между хората на Льо Пен, Салвини, Вилдерс, Кикл и Вентура с тези на Мелони, Качински, Абаскал и шведските демократи или ще има съюз по определени теми,както иска Орбан,остава да се види,пише Георги Марков.
Въпреки  "успокоителните приказки на военния ни министър,Манфред Вебер и Макрон предлагат задължителна военна служба в ЕС!

Йордан Халачев

4 Коментара

Простакеса Мустакеста

2 months before

Боже, какъв тюрлюгювеч си забъркал и джорко дантеления дори успя да цитираш?!

Коментирай

Румяна

2 months before

Опасност, без първото Т! Проверка - опасен...

Коментирай

Сен Санс

2 months before

Черният лебед е проститутката лена-курвата, уруспия , гювендия,шафрантия,мастила,миндил.

Коментирай

Реалист

2 months before

...джадия, парантия.... сигурно има и още.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.