САЩ могат да унищожат физически Тъкър Карлсън

https://svobodnoslovo.eu/svyat/sasht-mogat-da-unishtozhat-fizicheski-takar-karlsan/127346 SvobodnoSlovo.eu
САЩ могат да унищожат физически Тъкър Карлсън

САЩ могат да унищожат физически Тъкър Карлсън. 

Американският журналист Тъкър Карлсън може да получи наказателни обвинения за интервюто с руския президент Владимир Путин. Предупреди за подобни последствия политологът Рафаел Ордуханян. Той подчерта, че журналистът формално не е нарушил нищо, но политиката на САЩ вече е непредсказуема.

„Първо, Карлсън не е нарушил нищо. Освен това сега започва обратното броене. Хората казват,  нека задава въпроси на Путин, но правилните. Всичко може да застраши Карлсън. Съединените щати сега са непредсказуема страна. Може би той ще стане журналист номер едно в САЩ. А може би ще го унищожат физически. Може би ще образуват наказателно дело и ще го съсипят“, каза политологът.

Ордуханян също смята, че самият факт на интервюто показва и нещо друго. Гласът на американските предприемачи, бизнесмени, които не желаят изостряне на отношенията с Русия. Този глас започва да звучи по-силно.

„Очевидно мълчаливото бяло мнозинство започва да надига глава. Това са индустриалните кръгове зад Карлсън и [45-ия президент на САЩ Доналд] Тръмп. Това са онези, които добиват нефт, сглобяват коли, това са строители, собственици на фирми. Ако това е вярно, тогава в Съединените щати идват промени. Разбира се, не се говори за възстановяване на отношенията между Русия и САЩ. Но въпросът е дали Америка е готова да ескалира. И очевидно има кръгове, които биха искали да спрат“, заключи политологът.

Източник: fixedfollower.com

0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.