Sky News: Интервюто Карлсон – Путин вероятно ще бъде излъчено утре

https://svobodnoslovo.eu/svyat/sky-news-intervyuto-karlson-putin-veroyatno-shte-bade-izlacheno-utre/126924 SvobodnoSlovo.eu
Sky News: Интервюто Карлсон – Путин вероятно ще бъде излъчено утре

Съобщаваното интервю на американския журналист Тъкър Карлсън с руския президент Владимир Путин вероятно ще бъде излъчено утре. Това съобщава Wall Street Journal, цитирайки хора, запознати с въпроса.

Интервюто все още не е официално потвърдено от руска страна, въпреки че държавните медии споделиха видео на журналиста, който изглежда пътува от хотела си със снимачен екип. 

Някои американски и руски журналисти също твърдят, че интервюто вече е заснето. 

Това ще бъде първото лично интервю, което руският президент е дал със западен журналист след нахлуването в Украйна преди близо две години. 

Източник: news.sky.com Превод и редакция: ОТ УПОР

22 Коментара

ОЩЕ ОТ СВЯТ

преди 2 месеца

Тъпи дЖурналя! Спрете да употребявате думата "нахлуване"!! Защо не употрбявате "нахлуване" за сатанистите от ГЕЙбритания и за сатанистите от ГЕЙсащ?! ГЕЙсащ и ГЕЙбритания трябва да бъдат унищожени!

Коментирай

Аква

преди 2 месеца

Българските $$$мисирки да четат и да се учат. Това е свободна журналистика - другата гледна точка. Толкова сте слепи и глухи , че в ума ви има само$$$.

Коментирай

Аква

преди 2 месеца

Българските $$$мисирки да четат и да се учат. Това е свободна журналистика - другата гледна точка. Толкова сте слепи и глухи , че в ума ви има само$$$.

Коментирай

Констанца

преди 2 месеца

Ами парите са им запушили мозъка и ушите, само устата им е зяпнала повече и иска още, и още и още пари, пари, пари. Ей тъй се пуши уста!

Коментирай

русел

преди 2 месеца

Newsweek пише, че ЕС може да наложи санкции върху Карлсън заради интервюто. Това е всичко, което вие трябва да знаете за ваше право на свободния достъп до информация и свободата на словото в т.н. "демократическия свят".

Коментирай

русел

преди 2 месеца

Newsweek пише, че ЕС може да наложи санкции върху Карлсън заради интервюто. Това е всичко, което вие трябва да знаете за ваше право на свободния достъп до информация и свободата на словото в т.н. "демократическия свят".

Коментирай

Майна

преди 2 месеца

Тъкър Карлстън...,хм . Харизматично..борбен.Нещо като ,,бялата шапка,, на ДАRPA. И все пак -,, подлагай всичко на съмнение,,..Все пак го оставиха да отиде в Москва , не го спряха..( що ли?) Демокрацията им попречи, ха ха.. Идват избори - и в САЩ , и в Русия.. И в двата случая е препратка. Към ония ,,прозападни,, среди в Русия , и към американците( на дълбоките им е ясно, че Байдън е бита кауза..) Не можаха да ,,измъкнат,, , подходяща кандидатура. Нима има някой независим от ,,ционистите,, в САЩ от всички, които ще се..борят за ,Белия дом,, ? Ако мислите, че Тръмп е , значи сте наивни. Положението на Путин е почти същото като на Сталин и по време на Втората Световна война , и след нея..Велик, Човек! За Путин - доближаващ се до гениалност. Даде им ,,интервюто,,..

Коментирай

Майна

преди 2 месеца

,,..Сутринта, след интервюто Киев бе бомбандиран. Медведев също бе ,,допуснат ,,да направи изявление- в случай на война срещу Русия ,отговорът ще бъде унищожителен за цялото човечество. Мисля , че отговорът е ясен- Русия ( Путин) ще доведе до края целите си и те не са по-малко от прибиране на Руското и никакви ,,хамерикански,, служби до границата и.. Бляк Рок май ще си останат с ,,покупката,, ( на зелено със ,,зелено,,) на земята само с хартийките..

Коментирай

К. Буйновски

преди 2 месеца

ТЪКЪР: Какво бихте казали на хората, управляващи Америка? ПУТИН: Нашето послание е, че Русия не е ваш враг. Ние не искаме война. Готови сме за мир. Вашите лидери търсят конфликт. Това не е това, което искаме. Русия защитава собствения си народ. Не искаме това, което не е наше. ТЪКЪР: Бихте ли посетили Вашингтон? ПУТИН: Да, разбира се. Бил съм в Съединените щати преди. Харесва ми да посещавам и съм се срещал с всеки президент освен Джо Байдън. Ако ме поканят, бих отишъл. да ТЪКЪР: Какво е мнението ви за президента Байдън? ПУТИН: Ние сме убедени, че той не управлява страната. Да кажем, че имаме добри източници, които потвърждават това, но е ясно за всеки да се убеди сам. Сега САЩ навлязоха в мрачен период. Има безотговорно ръководство.

Коментирай

К. Буйновски

преди 2 месеца

ТЪКЪР: Смятате ли, че Джо Байдън спечели честно? ПУТИН: Предпочитам да не навлизам във вътрешната американска политика, но ще кажа, че моето посолство съобщи, че вашата южна граница е била по-добре управлявана от онези избори през 2020 г. (смее се) ТЪКЪР: Едно проучване в Америка показва, че сте по-популярен от Байдън – някаква реакция? ПУТИН: (смее се) Не знам дали това трябва да се приема на сериозно, но руските идеали имат подкрепа. Вярваме в традиционните ценности; бракът е между мъж и жена: мъжете са мъже, а жените са жени. ТЪКЪР: Кого бихте искали да видите като следващ президент на Съединените щати? ПУТИН: Отново не е наша работа да казваме или да се намесваме. Противно на дългогодишните обвинения, ние не се месим във вашите избори. Не е нужно, защото едни и същи хора така или иначе управляват нещата.

Коментирай

К. Буйновски

преди 2 месеца

ТЪКЪР: Защо нахлухте в Украйна? ПУТИН: Нахлухме ли или бяхме нападнати? Вижте историята. Вижте хората, които живеят там. В исторически план ние сме тези, които сме били нападнати и сега просто отвръщаме на удара. Земите и хората са руски и ще имаме отново това, което винаги е било наше. ТЪКЪР: Как ще платите, хаха, ако Тръмп спечели отново? ПУТИН: Имахме добри отношения, когато г-н Тръмп беше президент. Нямаше война. Отношенията ни бяха на върха. Това каза, че нищо не е предвидимо или статистиката е същата. Ще трябва да видим. ТЪКЪР : Какво мислите за г-н Зеленски и какво ще бъде вашето послание към него? ПУТИН: Спомням си как се смеех на шегите му, когато беше комик в Русия. Да се ​​върнем на смеха.

Коментирай

К. Буйновски

преди 2 месеца

ТЪКЪР: Защо е така? ПУТИН: Има силни финансови структури, в чийто интерес е да ни държат като противници. Един от вашите президенти предупреди срещу това. Ние, руснаците, нямаме този проблем. ТЪКЪР: Виждате ли Съединените щати като враг? ПУТИН: Не. Категорично не. Били сме съюзници през ВСВ. Руснаците помогнаха за заселването на Аляска, Калифорния и бяхме и на Хаваите. Нашите хора не са врагове, но тези в DC със сигурност не са ни приятели. ТЪКЪР: Можете ли да бъдете по-конкретни и да посочите имена? ПУТИН: Би било безсмислено. Не зависи от нас да решаваме домашните ви проблеми. Освен това съм сигурен, че знаете имената по-добре от нас. ТЪКЪР: Значи искате да кажете, че вашият противник не е Джо Байдън, а хората зад него? ПУТИН: Точно така. Джо Байдън може дори да не е наясно какво се случва. Той може да не разбира нивото на санкциите, наложени на Русия. Кой събра тези санкции? Това са нашите противници.

Коментирай

К. Буйновски

преди 2 месеца

ТЪКЪР: Затова ли защитавате БРИКС? ПУТИН: БРИКС ще съществува така или иначе. Това е естествена реакция към западния търговски блок. Това е противотежест. Когато доларът бъде въоръжен срещу държавите, ще има естествена алтернатива за него. Това искаме. ТЪКЪР: Затова ли вие и Русия сте били набелязани? ПУТИН: По-сложно е от това, но съм сигурен, че това е добра част от причината. Всеки път, когато доларът е застрашен, Съединените щати предприемат крайни мерки. Не може да си позволи доларът да се провали. ТЪКЪР: Но не е ли Русия по-слаба и по-уязвима икономически от САЩ? ПУТИН: Когато погледнете размера на икономиките, ние сме малки. Но малко хора вземат предвид нашите огромни природни ресурси. Русия има над 80 трилиона долара в земята. Никоя държава дори не се доближава до нас.

Коментирай

К. Буйновски

преди 2 месеца

ТЪКЪР: Но има постоянни съобщения, че имате рак? ПУТИН: Уверявам ви, че тези слухове са неверни. ако имах рак и го победех, щях да споделя добрата новина и лекарството със света. ТЪКЪР: Благодаря ви, че седнахте с нас. Как сте със здравето? Имаше някои слухове ПУТИН: Радвам се да говоря с вас и чрез вас с американския народ. Добре съм. Чувствам се добре. Като се имат предвид годините ми, аз съм в най-добро здраве. ТЪКЪР: Поддържате ли някаква комуникация с Тръмп? ПУТИН: Не. Разбира се, че не. Но ако той спечели отново, нашите линии за комуникация ще се отворят моментално, докато в момента нямаме диалог с президента Байдън. ТЪКЪР: Това е шокиращо за мен. Никой от Белия дом не се е свързал с вас? ПУТИН: Точно така. Никой не се е обаждал, откакто поздравихме г-н Байдън за изборната му победа. За нас е озадачаващо, че комуникациите сега са по-студени, отколкото по време на Студената война.

Коментирай

К. Буйновски

преди 2 месеца

ТЪКЪР: Да се ​​обърнем към Китай. Каква е връзката ви? ПУТИН: Президентът Си и аз сме особено близки. Русия и Китай в момента поддържат добри отношения, което е очевидно предимство за нас, тъй като те са едни от най-големите ни енергийни партньори. Ще продължим да сме приятели. ТЪКЪР: Има обвинения, че Китай ви е помогнал във войната в Украйна. Вярно ли е? ПУТИН: Това не е нещо, което мога да обсъждам. Нека просто кажем, че Русия не е изолирана сила. Тази стратегия се провали. Сега имаме повече съюзници и търговски партньори, отколкото преди началото на войната. ТЪКЪР: Мислили ли сте някога за ситуация, в която Русия и Китай могат да обединят сили срещу Съединените щати? ПУТИН: Имате предвид икономически или военни? Бих казал, че не искаме нито едното, нито другото. Не е в наш интерес да се сблъскваме със САЩ, защото всички страни ще загубят в такъв конфликт.

Коментирай

К. Буйновски

преди 2 месеца

ТЪКЪР: Говорейки за конфликти, какво е вашето мнение за ситуацията в Газа? ПУТИН: Наистина е жалко. Палестинците са опустошени. Израел действа без ограничения. Това показва ужасните двойни стандарти в света. Къде са санкциите срещу Израел? ТЪКЪР: Русия участва ли по някакъв начин, особено чрез вашия съюз с Иран? ПУТИН: Не. Разбира се, че не. Ние не се противопоставяме на съществуването на Израел, но в същото време подкрепяме правото на палестинците на самоопределение. Искаме да сме равностойни. ТЪКЪР: Следите ли какво се случва на южната граница на САЩ? ПУТИН: Всъщност да. Това е част от ежедневния ми брифинг. Ние, руснаците, го намираме за иронично забавно, че вашият Конгрес ще похарчи милиарди за защита на чужди граници, но ще пренебрегне собствените си. Това е тихо смешно, но смъртоносно.

Коментирай

К. Буйновски

преди 2 месеца

ТЪКЪР: Русия възползва ли се по някакъв начин от граничната ситуация? ПУТИН: Не. Защо трябва. Не трябва да правим нищо. Америка се самоунищожава. И както каза Наполеон, не пречи на врага си да се самоунищожи. ТЪКЪР: Значи виждате Америка като враг? ПУТИН: Това беше само поговорка, но сегашната администрация определено не е приятел. ТЪКЪР: Може ли това да се промени? ПУТИН: Затова имате избори. ТЪКЪР: Благодаря ви отново, че продължавате да се ангажирате с мен по толкова много различни теми. Можем ли да станем още по-интересни, така да се каже? ПУТИН: Със сигурност. Отворен съм към повечето теми.

Коментирай

К. Буйновски

преди 2 месеца

ТЪКЪР: Нека се докоснем до изменението на климата. Все още се налага в Съединените щати и Европа. Каква е вашата позиция? ПУТИН: Човечеството дори не е цивилизация от тип 1 по скалата на Кардашев. Ако не можем да оползотворим енергийния потенциал на планетата, как можем да контролираме климата? ТЪКЪР: Загрижен ли си поне? ПУТИН: Аз съм по-загрижен за истински проблеми. Изменението на климата не е едно от тях. Земята върши доста добра работа за саморегулиране. И ако Сибир стане малко по-топъл, толкова по-добре. Повече земеделска земя за Русия. ТЪКЪР: Но какво бихте казали на истинските вярващи, които са убедени, че вървим към катастрофа? ПУТИН: Бих им казал, че да се тревожиш за изменението на климата е като да се оплакваш от времето. Ако климатът не ви харесва, преместете се. Ако се притеснявате за времето, вземете си чадър.

Коментирай

К. Буйновски

преди 2 месеца

ТЪКЪР: В този смисъл, как виждате трансджендър движението? ПУТИН: За мен е интересно, че всички неща, които са били обект на изнудване, сега са почетни знаци. В Русия няма закони и в двата случая, но със сигурност не принуждаваме децата си да го правят. ТЪКЪР: Русия е критикувана за законите си срещу гейовете и като враждебна към LGBTQ+. ПУТИН: Ние имаме закони, които защитават нашите деца. И ние не кичим посолствата си в дъгови знамена. Това е правилното. Иначе не се месим в личния живот на пълнолетните граждани. ТЪКЪР: Следите ли американския спорт? Предстои ни Супербоул. ПУТИН: Всъщност да. Русия е велика спортна нация. Съвсем наскоро бяхме домакини на Зимните олимпийски игри и Световната купа. Харесваме всички спортове. ТЪКЪР: Какво мислиш за американския футбол? ПУТИН: Това е интересен спорт. Но защо го наричате футбол, когато топката почти винаги се играе с ръце? Освен това понякога изглежда ненужно насилствено.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.