Зеленски призна, че той и целият свят искат участието на Русия във втората среща на върха за Украйна

https://svobodnoslovo.eu/svyat/zelenski-prizna-che-toy-i-celiyat-svyat-iskat-uchastieto-na-rusiya-vav-vtorata-sreshta-na-varha-za-ukrayna/139437 SvobodnoSlovo.eu
Зеленски призна, че той и целият свят искат участието на Русия във втората среща на върха за Украйна

Зеленски призна, че той и целият свят искат участието на Русия във втората среща на върха за Украйна.

"По-голямата част от света днес казва, че Русия трябва да бъде представена на втората среща на върха... И тъй като целият свят иска те да са на масата за преговори, ние не можем да бъдем против"

Утре ще ги моли на колене: "Бий ма, обичам та!"...

П.П. И още:

Украинският народ трябва да иска референдум - Зеленски 

"Всеки въпрос за териториалната цялост на Украйна не може да бъде решен от един президент, без украинския народ. Това противоречи на нашата конституция.“, казва гражданинът с двойно, ако не и повече гражданства Зеленски, чийто мандат изтече и понастоящем е никакъв. 

"Референдум? Това е, което украинският народ трябва да иска. Ще ви кажа откровено: това не е най-добрият вариант, защото ние си имаме работа с Путин и за него ще бъде победа, ако си върне част от нашите територии.“

"Не трябва да освобождаваме всичките си територии със сила и оръжие, защото това ни струва много време и човешки животи. Можем да си върнем териториите с дипломатически средства.“

Без коментар....

Армен Попов

7 Коментара

Адвокат

1 month before

Този явно се е взел твърде на сериозно не осъзнавайки, че е просто една марионетка!

Коментирай

Кратко точно и ясно

1 month before

Този смешник явно още не е разбрал , че вече са го пуснали по пързалката надолу , както направиха наскоро с менторът му Джо Байдън . Формално - и двамата не са загубили все още длъжността си , ноооооо .... часовникът тиктака . вече далеч НЕ в тяхна полза .

Коментирай

ПВО

1 month before

Укродебили , сатанисти , еврогейове и наглосакси , какво не разбрахте ? Целите на СВО са демилитаризация и денацификация на Украина и войната няма да спре докато не бъдат изпълнени .Русия ще вземе , които територии си иска включително Одеса и Николаев и този път няма да позволят да я измамят с преговори .

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.