2024 година ще бъде от първите, в които ще се усети променения свят

https://svobodnoslovo.eu/komentar/2024-godina-shte-bade-ot-parvite-v-koito-shte-se-useti-promeneniya-svyat/126964 SvobodnoSlovo.eu
2024 година ще бъде от първите, в които ще се усети променения свят

Ако някой още не е разбрал, 2024 година ще бъде от първите, в които ще се усети променения свят. Колкото и да натискат евроатлантическия концлагер, светлината си пробива път и нищо не може да я спре. Заседналите в НАТО и ЕС мозъци, включително нашите и особено мозъка на феномена, изобщо не знаят какво се случва в света и как то ги приближава към политическия им и житейски край.

Интревюто на Тъкър Карлсън с Путин безспорно ще бъде едно от събитията на годината, защото ще се излъчи главно в западните информационни масиви и трудно ще им е да го запушат. По данни на надеждни източници, след Путин Тъкър има намерение да вземе интервю и от Зеленски. Повтарям, светът изключително динамично необратимо се променя и то в посока обратна на Западната.

Сверете си часовниците, да не се окажете после на бунището на историята. И отново обръщам внимание, че в България и глобалистите са изостанали и антиглобалистите също. Търсят се информационни платформи, които НАИСТИНА показват промените. Досегашните остаряха.

Анастасия Гешева

9 Коментара

ибрее

преди 3 месеца

"Докато ви успиват с великия Путин", брачед, ако искам материали подкрепящи позицията на глобалистите ще си чета изказвания на Нюланд, Клинтан-ица и подобни. Аре бегай от тука!

Коментирай

darkaveng

преди 3 месеца

"Докато ви успиват ...", бацко, ма що щеш тука, у сий форум? Видно е, че си ербап евроджендър! Бегай у дир, капитал, медиапул - идиотите са там, гарантирам ти, че лесно ще намерите общ език! И, козяк, галя, незачет! Дайте на туй бацко нещо по-така, че бактън от идиотизмите му! Анадъмну?

Коментирай

darkaveng

преди 3 месеца

"До ибрее" - Ето още едно евроджендърче недоклатено, жълтопаветниче недокъпано! Ма ти си знаеш, бацко ...!Анадънму?

Коментирай

Храбрата Моливопродавачка и Вселенска Локуморазтегачка ...

преди 3 месеца

Нищо не мъцва за Пеко Таков ... Който торпилира нейната любима Църнонатегачка ... Ще правим ли шофьорите милионери и библиотечните служители билиардери ... И откъде ще дойдат тия пари ... Билетчето ще стане ли 20 лева или пак ще друсаме брашнения чувал в София с измислени осигуровки ... Гешева, къде се скри бе, тъпа патко ... ???

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.