А ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА НА ЦАРЯ?

https://svobodnoslovo.eu/komentar/a-prestapleniyata-na-carya/19573 SvobodnoSlovo.eu
А ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА НА ЦАРЯ?

Когато пишат или дерат гърла за престъпленията на комунизма, аз ще им посоча само едно! А това е престъпление на техния покровител –страхливец и фалшив обединител – царя!

В коя нормална държава ( да не говорим за демократична!) се дават 60 милиона за отсечени български глави? Само в България! И то след мълчаливата благословия на цар Борис Трети – лисицата на Балканите! И в името МУ! Вие съдете: хващат бащата на Димитър Стоянов – някогашния вътрешен министър и член на висшето партийно ръководство. Изкарват го на площада в Стражица, насила докарват родата му и близките – да гледат! Там е и 9-годишният Митко и го карат да гледа как палачът замахва и отсича главата на баща му! Детето две години онемява! И този човек, когато беше най-могъщ – министър на вътрешните работи и член на полтибюро, не е направил дори намек за отмъщение. Варварство във вашето хвалено демократично царско време!

Борис е знаел, че е окървавен до гуша с престъпления. Масивен инфаркт не се получава от спокойна съвест! А Чърчил му е обещавал сигурна смърт при победа!

Стефан Северин

Снимка на Стефан Северин.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.