А ЗЛАТЕН МОНОГРАМ НА ВСЕКИ НА ВАФЛЕНАТА ЧАШКА?

https://svobodnoslovo.eu/komentar/a-zlaten-monogram-na-vseki-na-vaflenata-chashka/20455 SvobodnoSlovo.eu
А ЗЛАТЕН МОНОГРАМ НА ВСЕКИ НА ВАФЛЕНАТА ЧАШКА?

Когато си див селянин и отидеш по случайност в столицата да станеш депутатин, зрелището е на ниво. От външната тоалетна директно на претенциите за вафлени чаши за кафе. За скромната сума от 10 000 лева. Без ДДС. Вие ненормални ли сте?

Разбрахме, че за целия мандат само за задните ви части ще се купи тоалетна хартия за един милион лева. Милиони потрошихте за ремонти, обзавеждане, какви ли не още глупости. Баба ви само във вафлени чаши е пила кафето си! Пази Боже, сляпо да прогледа.

Един истински патриот и българин би се замислил, преди да се потрошат толкова пари за глупости, докато народът му гладува. Да не говорим, че от цялата пасмина не повече от 50 човека реално вършат някаква работа, другите са натискачи на бутончета. Повечето дори не знаят какво гласуват. Като ги попитате какво са гласували, ви гледат едно умно, умно и не си спомнят. Ама за вафлените чашки за кафе са много подробно, за разлика от работата си, тук знаят какво искат!

Да се задавите дано! Обяснете на пенсионерите с 200 лева пенсия, че давате 10 000 лева без ДДС за еднократни чаши за кафе! А златен монограм върху чашката за всеки депутатин не искате ли. Да си направите по едно селфи да го пратите на село да се похвалите?

Не ви ли е срам!

Елена Гунчева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.