Агентът на Путин се появи в Кремъл в критичен момент. Той нанесе тежък удар върху глобалните медии, които изпаднаха в истерия

https://svobodnoslovo.eu/komentar/agentat-na-putin-se-poyavi-v-kremal-v-kritichen-moment-toy-nanese-tezhak-udar-varhu-globalnite-medii-koito-izpadnaha-v-isteriya/127098 SvobodnoSlovo.eu
Агентът на Путин се появи в Кремъл в критичен момент. Той нанесе тежък удар върху глобалните медии, които изпаднаха в истерия

Агентът на Путин се появи в Кремъл в критичен момент. Той нанесе тежък удар върху глобалните медии, които изпаднаха в истерия.

Тъкър Карлсън провали своето перфектно прикритие на "независим и обективен журналист" в САЩ. Взе интервю от ВВП. В САЩ местният либерален естаблишмънт полудя. Лудостта се разпростря по целия свят. Навсякъде, където демократите са си развъдили ГМО местен евроатлантически псевдо елит. Реално "едноетажна Америка" срита по задника "дълбочинната държава".

Така се получи. Кремълският агент Тъкър Карлсън изпълни перфектно своята роля на глобален информационен детоксикатор. Той представи пред целия свят още веднъж либералната демокрация в нейния най-дрипав и жалък вид. Ужас! Не е случайно, че много читави американци-консерватори наричат вестиците The New York Times, The Washington Post, The Wall Street Journal и други подобни издания "платени билбордове за обяви на ЦРУ".

Преди броени часове въпросните медии започнаха масов геноцид на интервюто на Тъкър Карлсън. Но да не се объркаме! Само в Русия преследват свободната преса и подлагат на репресии свободолюбивите журналисти, които защитават вашето право да бъдете информирани. В "иконата на световната демокрация" САЩ подобно нещо е немислимо! В много тежко положение се оказа рупорът на американския естаблишмънт- каналът CNN. Той загуби своя информационен монопол в САЩ и света. CNN реагира мълниеносно: "Тъкър Карлсън е в Русия, за да вземе интервю от Путин. Той вече изпълнява заповедите на Кремъл".

Малко вероятно след завръщането си в САЩ Тъкър Карлсън да бъде посрещнат като национален герой и да бъде приет с почести в Белия дом от Джо Байдън. Само републиканката-конгресмен Марджъри Тейлър Грийн ни в клин, ни в ръкав заяви: "Демократите и техните пропагандисти се тресат от перспективата, че Тъкър Карлсън ще вземе интервю от Путин". А ГМО демократите във васалните страни, ПНПО-тата (псевдо неправителствени организации) и арендованите псевдо журналя по света и у нас като ехо повтарят: " И ние... и ние... и ние...".

Боян Чуков

1 Коментара

Симо

преди 2 месеца

Радке нещо за деменцията на Бай Дън да препоръчаш?

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.