Ако ще има война, нека всички подпалвачи изгорят в нея

https://svobodnoslovo.eu/komentar/ako-shte-ima-voyna-neka-vsichki-podpalvachi-izgoryat-v-neya/53032 SvobodnoSlovo.eu
Ако ще има война, нека всички подпалвачи изгорят в нея

Откакто влязохме в ЕС и НАТО качеството на живота у нас се влоши, точно обратното на очакваното. След 20 годишен грабеж и тенденциозно стопяване на спестяваниията на българите запяха нова песен - еврозоната и шенген. Бързо забравиха изминалите години и не искат да говорят за тях. Този път вече сме щели да станем богати, само да ни сложат в задния си джоб и готово. Ясно е, че и това е поредната лъжа, но тъжното е, че милион българи загубиха живота си през това смъртно време. Без никаква милост от страна на окупаторите както, врочем, винаги са го правили! Безсъвестно.

------------------------------------------------------------------------------------------------

Така минаха цели 20 години в безвремие и договорена политическа престъпност.

------------------------------------------------------------------------------------------------

Днес вече всички наши политически лидери са мултимилионери. Кажете поне едно име на политик, който не е милионер от политиката на предателство, което върши - скрито или явно? Няма такъв, мили мои. Може да има само във вашите малки и празни главички, но в реалността няма! И няма как да има. Нещо повече, предстои най-лошото в цялата тази игра на смърт. Освен да ви ограбят под евроатлантическо ръководство, нашите хаджипенчовци ще изпратят и децата и внуците ви на война. Не техните деца, а вашите! Те ще избягат в първия удобен случай и ще си харчат откраднатите милиони, а за вас ще остане гробищата. Това е края на хилядолетната ни държава. Има само един изход - да направим неочакван избор. Фатален за всички тях и толкова внезапен, че да не могат да реагират.

Нещо такова, което заличава престъпниците! Завинаги и безвъзвратно.

Николай Марков

4 Коментара

Едва ли ще се стигне дотам

преди 1 година

Че тя армията ни е към 25 000 души, много отдавна младежите не служат в армията като преди, като една от причините беше, че нямаха пари да ги изхранват. Последните служили не караха военна служба, а нещо средно между санаториум и студентска бригада, връщаха се вкъщи събота и неделя и т. н. Мисля, че армията ни се е стопила около 5 пъти спрямо соца. Е, НАТО щяло да ни пази. Но като че ли сега излиза, че НАТО не може да смогне да достави нужните муниции на Украйна, Столтенберг каза, че нуждите им надвишавали няколко пъти това, което Европа може да произведе. Може би ако не обстрелват със западни снаряди болници и инфраструктура в ДНР и ЛНР, няма да разходват толкова. Много сладки карикатури са се навъдили в нета с Еленски и постоянното му мрънкане за оръжия, самолети, и пари, разбира се.

Коментирай

Иванов

преди 1 година

"Гръцки медии САЩ доставят военно оборудване в Александропулос за МАЩАБНИ ВОЕННИ УЧЕНИЯ В БЪЛГАРИЯ" Всички наши медии мълчат като тъпани. Мащабните учения може да продължат, да се проточат до август. Скандално http://skandalno.net/%d0%b3%d1%80%d1%8a%d1%86%d0%ba%d0%b8-%d0%bc%d0%b5%d0%b4%d0%b8%d0%b8-%d1%81%d0%b0%d1%89-%d0%b4%d0%be%d1%81%d1%82%d0%b0%d0%b2%d1%8f%d1%82-%d0%b2%d0%be%d0%b5%d0%bd%d0%bd%d0%be-%d0%be%d0%b1%d0%be%d1%80-193393/

Коментирай

гласът на справедливоста

преди 1 година

Всички наши политически лидери мултимилионери са ни обявили война, гнусна война в мирно време. Политическите предатели убиват тихо, невидимо и подло, нацията загива. Ако е война да е като на война! Да накараме тези страхливи и алчни отрепки да треперят и отговарят за деянията си. Широка обществена подкрепа и гражданско неподчинение, комуникиране в обществото и споделяне от колкото се може по-широки кръгове от хора. Българите сме търпеливи, но добре е да се помнят уроците на историята и чаушескувия сценарий като неочакван избор. Беше заличен завинаги и безвъзвратно. Фатален и внезапен край на една несправедливост !

Коментирай

Перверзията или нещо повече

преди 1 година

Г-н Марков е прав. 30 години източват парите на хората, а сега искат и кръвен данък. Един господин нарече съвременните елити Первертократи. Пари и власт са им недостатъчни - сега искат да отнемат и човешки животи. Уверих се, че те никога няма да отстъпят доброволно.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.