АНГЛОСАКСОНСКИТЕ ИДЕОЛОЗИ КРИЯТ ГЛАВИТЕ СИ КАТО ЩРАУС В ПЯСЪКА

https://svobodnoslovo.eu/komentar/anglosaksonskite-ideolozi-kriyat-glavite-si-kato-shtraus-v-pyasaka/114717 SvobodnoSlovo.eu
АНГЛОСАКСОНСКИТЕ ИДЕОЛОЗИ КРИЯТ ГЛАВИТЕ СИ КАТО ЩРАУС В ПЯСЪКА

АНГЛОСАКСОНСКИТЕ ИДЕОЛОЗИ КРИЯТ ГЛАВИТЕ СИ КАТО ЩРАУС В ПЯСЪКА

Те до такава степен са свикнали през последните 500 години с парите и властта си над целия свят, че не искат, не вярват и бягат като дявол от тамян от неизбежните промени!

Те толкова много приличат на последната френска кралица Мария-Антоанета, че летят с над 200 към гилотината на всичките им привилегии, власт, пари, медии, разгулен живот, жени, алкохол и наркотици, огромни вили и яхти, лъскави коли, военно превъзходство, доходи и богатство!

Толкова ли сте слепи и далеч от реалността, та като Мария-Антоанета да ръсите бисери от сорта „КАТО НЯМАТ ХЛЯБ, ДА ЯДАТ КЕКС“!

Толкова ли сте нагли, че да си правите каквото си искате въпреки, че Азия със Китай, Индия, Иран, Турция, Виетнам, Индонезия, Малаизия, по-голямата част на Африка в т.ч. Арабските страни, Латинска Америка все повече и повече надигат глас против Вас!

Над две трети от човечеството!

Брикс искат промяна на валутния режим в света и премахване на долара като световна валута!

Русия Ви заби умрук в зъбите, защото искате буквално да я разграбите и унищожите! Скоро време и Китай ще го направи!

Африка се надига поради колониалния глобализъм и ограбване на природните богатства! Дълги години САЩ и Европа субсидират селскостопанската си продукция и ограбват, потискат и фалират фермерите в Латинска Америка и Африка! 

Прогресивните хора по света осъзнават своите интереси, опълчват се все-яростно на глобалисткия и колониален гнет на Запада, защитава своите интереси, вече и с оръжие в ръка, така както Русия го прави в момента за да защити своето рускоезично население в Донбас, за да се преместят базите на НАТО в границите от 1991г.  

Африка започва своя нов поход срещу колониалните и глобалистки политики, които държат това население в огромна мизерия, глад, болести, невежество и лъжа!

Днес държава като Нигер се опълчва срещу Франция! И знаете ли защо?

Защото френските фирми държат националното богатство и суровини, в т.ч. НА УРАН! Тази държава с десетки милиони граждани има БВП 5.5 милиарда долара! 

Нигер произвежда 18 ПЪТИ по-малко стоки от България с 4 пъти по-голямо население!  

Представяте ли си в каква мизерия живеят децата на Нигер! 

Това не са хора, а дяволи!

Днес Франция ги бомбардира със авиацията, Виктория Нюланд или идеолога на Киевския майдан отиде в Нигер и ги заплаши най-нагло да върнат „стария корумпиран слуга президент“, иначе ще им спрат парите по програмите за помощ, жалките пари, които са нищожна част от природните богатства на тези изтерзани, бедни, но жадни за истинска свобода и прогресивно развитие! Затова там се развяват руските байраци!

Като нашите опълченци на Шипка, които в тези дни преди 146 години, по същия начин и с помощта на руските войни и собствената си саможертва извоюваха свободата си!

И все пак КАРТАГЕН т.е. НЕОЛИБЕРАЛИЗМЪТ трябва да бъде разрушен!

Петър Къртев

1 Коментара

Васил

преди 9 месеца

Въпрос на кратко време е неоконите и неолибералите, цялата тая човеконенавистна измет, да бъде изменена на бунището на историята. Твърде много злини натвориха за човечеството през последните 5 века. Вселенската Хармония няма как да бъде измамена и рано или късно всичко се отива на мястото.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.