АЗ НЕ БЯХ, ДРУГИ БЯХА...

https://svobodnoslovo.eu/komentar/az-ne-byah-drugi-byaha/20354 SvobodnoSlovo.eu
АЗ НЕ БЯХ, ДРУГИ БЯХА...

Безкрайно забавно звучат оправданията на Бившия Плевналиев. Хакерски атаки, значи... При такива проблеми в детството, се лекуваш. Когато всяка беля я оправдаваш с измислен лош герой, за да не погледнеш собствените си грешки.

И как да обясним тогава изборните резултати? Колкото и да се опитвам да си го представя, няма как Боку и Цецку да са агенти на Путин. Човекът може да е всякакъв, но поне се гнуси от идиоти.

Спомням си много добре аферата "Костинброд". Когато гербавите дори не си признаваха, че съществува и се паникьосаха в обяснителен режим. И сега този ни обяснява, че руснаци са се промъкнали да печатат допълнителни бюлетини и да ги разнасят. И да подменят протоколи между изборните секции и РИК и ОИК.

Единствено съм съгласна с него, че изборите последните десет години са манипулирани! И резултатите не са реални. Но да не се оправдават с хибридни атаки, защото се вижда кой беше обявен за победител, въпреки че хората не ги подкрепят.

Ако се съмнявате, изгледайте отпреди няколко години видеото, на което е записан Иван Тотев, понастоящем кмет на Пловдив, как да се манипулират изборите и да се правят невалидни бюлетини за други кандидати. Или може би и той е агент на Путин, нает, за да докара гербавите на власт? В нормална държава щеше да е в затвора. Тук обаче продължава да обучава.

И как ще обясните милион и половина разлика в броя на населението? Путин ли ги броеше? Или вашите кметове подготвиха удобни списъци за изборите, защото знаете, че можете да разчитате само на недосегаемите, част от администрацията и дебилите?

Много е е неудобно и срамно, когато човек, все пак заемал такъв висок пост в държавата, се прави на ...е, вие си изберете. Никой не може да го обиди така, както сам се излага!

А всичкото това говорене подготвя оправданията за оспорване на изборните резултати и загубата на гербавите. И ги е страх, ама много ги е страх....

Елена Гунчева

Снимка: Faktor.bg

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.