България е колония и парадът на посланици в Министерски съвет го доказва

https://svobodnoslovo.eu/komentar/balgariya-e-koloniya-i-paradat-na-poslanici-v-ministerski-savet-go-dokazva/20339 SvobodnoSlovo.eu
България е колония и парадът на посланици в Министерски съвет го доказва

Колониалното поминуване на политическата ни класа бележи нови върхове.

В Министерския съвет е навалица от посланици.

Пристигат наперено, като генерал-губернатори, заемат микрофоните в централното фоайе, а пред тях се нареждат на рапорт министри, прокурори и шефове на служби.

Онзи ден – британската посланичка. Съжалявам, не й помня името, помня само шармантните й ботуши в стил „Екстра Нина покорява Пайнер, 1997-а edition.“

Вчера – американският Ерик Рубин.

Нашите държавни ръководители им се обясняват потни и притеснени.

Рубин даже им даваше думата, като водещ на пресконференция.

Разследваме, проверяваме, всички работят активно, ще ви се докладва веднага, цялата информация е на ваше разположение…За Венецуела, за Мадуро, за Гебрев, за Скрипал, както и каквото пожелаете, изуваме гащи всякакви.

Какво навеждане, ей, каква излагация.

Вярно, че тук е така още от времето на съветския посланик.

Вярно, че при Орешарски трима нагли щатски сенатори начело с Макейн нахлуха в кабинета на премиера и отмениха „Южен поток“.

Вярно, че робията ни е пропита в кръвта и генотипа.

Вярно, че сме свикнали…ама аман, бре, докога?!

На това ли му викате евроинтеграция и изповядване на западноатлантически ценности? Аз му викам скотски живот. Плантация.

Български посланик дали може да нахлуе в Белия дом и шефовете на ФБР и Сикрет сървис да му козируват?

Най-добре е да си назначим две правителства. Едното да се мазни по цял ден на посланиците и Брюксел, другото – да работи за народа си. Така май ще е по-честно.

автор

Недялко Недялков

http://retro.bg

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.