ДОКОГА ЩЕ ТЪРПИМ ДЕПУТАТИТЕ НА "ГРОЗНАТА ДЪРЖАВА"!

https://svobodnoslovo.eu/komentar/dokoga-shte-tarpim-deputatite-na-groznata-darzhava/115769 SvobodnoSlovo.eu
ДОКОГА ЩЕ ТЪРПИМ ДЕПУТАТИТЕ НА "ГРОЗНАТА ДЪРЖАВА"!

 

Парите, алчността и жаждата за власт, еманация на неолибералната англосаксонска матрица създадоха през последните 33 години "ГРОЗНАТА ДЪРЖАВА", в която под нежния воал на демокрацията на власт са корупцията, незаконното забогатяване и ЛЪЖАТА!

Преди малко слушах изказването на представителя на ДПС от трибуната на Народното събрание за техните приоритети!

Първи приоритет: спиране обедняването на българските граждани! 

Втори приоритет: реализация на съдебната реформа!

Каква наглост, какво лицемерие, каква манипулация!

Първо, тези, които въведоха плоския данък, които от години са против въвеждане на прогресивна данъчна система, които станаха символ на корупцията, отново лъжат българските граждани, защото от дълги години те се занимават с обръчи от фирми, доходи и комисионни! Станали символ на либералната идея, както в Европейския парламент, така и в България те Ви обещават напразни надежди!

Второ: Реформа на съдебната система от партия в чийто редици е човек кадрувал и назначавал основните играчи в нея, който фалира КТБ и реализира огромни държавни поръчки! 

Докога ще търпите това?

ДОКОГА ЩЕ ТЪРПИТЕ "ГРОЗНАТА ДЪРЖАВА"?

Български граждани, спрете РЕСТАВРАЦИЯТА!
Да възстановим СОЦИАЛНАТА ДЪРЖАВА"!

Петър Къртев

2 Коментара

Нели

преди 8 месеца

Дайте идея как?С тези фалшиви избори и фалшиви партии сме станали държава от третия свят.Вместо името народен избраник трябва да ги наричаме заличителите на България.

Коментирай

elincka

преди 8 месеца

как, като се забранят партиите

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.