Докога ще търпим?

https://svobodnoslovo.eu/komentar/dokoga-shte-tarpim/17314 SvobodnoSlovo.eu
Докога ще търпим?

Както всички вече разбрахте, страницата ми Шести септември - страница на Елена Гунчева, беше изтрита от Фейсбук. Гербавите са в див възторг. Но да ги попитам - на всички ли ще затворите устата? Всички ли ще заплашите? Всички ли ще арестувате?

Всички знаем, че на територията на България, ФБ се контролира от хора на правителството. Опитват се да контролират всичко. Но какво да правят с нас, останалите мислещи, разбиращи, образовани и недоволни българи? Недоволството в социалните мрежи расте. Язовирите са източени, вода няма - не заради природно бедствие, а заради вашата алчност и некадърност. Само дебилите са доволни. А те стават все повече. Пръстче да им покаже Бойко Борисов, и се радват. Без да се оглеждат наоколо.

Борисов говори за инвеститорите, но защо не каже защо в просперираща България минимум 35 000 млади хора напускат държавата на година? Защо населението вече повече от половината е застаряло? Защо всяко второ дете не е българче? Защо държавата насърчава една пасмина да нарушава законите, да раждат на по 11-12 годишна възраст и никога да не работят? А една българка да има по 1-2 деца и да издържа по още 10 на някоя, която няма да работи никога? Докога ще търпим да ни варят като жаби? Докога ще допускаме да ни заплашват и притискат? Докога ще търпим?

Елена Гунчева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.