ЕНИЧАРИ И ИБРИКЧИИ НИ УПРАВЛЯВАТ

https://svobodnoslovo.eu/komentar/enichari-i-ibrikchii-ni-upravlyavat/19592 SvobodnoSlovo.eu
ЕНИЧАРИ И ИБРИКЧИИ НИ УПРАВЛЯВАТ

Днес стана нещо недопустимо и отвратително, което повечето официални медии все още не коментират. На откриването на ТУРСКИЯ завод в Кърджали, посланикът на Турция Улусой си позволи да каже, че българите трябвало да изучаваме интензивно турски език. В друга държава и в друго време, щеше да има 24 часа, за да напусне България, а нотата вече щеше да пътува към Анкара.

И това не е случайно. Това изказване е в резултат на дългогодишните усилия на ибрикчията Бойко да се слага на Ердоган /не че не се слага на всеки, който може да му е от полза и да го задържи на власт/. Близките връзки на Бойко с Турция са видни за всички истински българи. Включително и когато като последен страхливец незабавно му предаде гюленистите, потърсили ПОЛИТИЧЕСКО УБЕЖИЩЕ в България. Когато отиде на откриването на новото летище в Истанбул, а сега подготвя БЪЛГАРСКОТО НАЦИОАНАЛНО ЛЕТИЩЕ също да го даде на Турция. На това му се казва продажен ибрикчия.

Скорошният пример беше и опитът за опрощаване на задълженията на МЮФТИЙСТВОТО, докато в същото време под носа на правителството частен съдебен изпълнител продава БЪЛГАРСКИ МАНАСТИР заради дългове. В учебниците българоубиецът разреши да се премахне турското робство и да се замени с някакво „присъствие”. Интелектуално ощетеният му заместник пък говори за „турските представители, които са се били срещу руските войници на Шипка”. Унищожихте българската армия, опитвате се да унищожите българската история! Цецкоу, да беше в онези времена, да те набият на кол, или да те одерат жив, та да видиш прекрасното присъствие. Предатели гнусни, нашите деди са давали живота си, но не са давали българското си име и вяра! Вие сега заради едни пари ПРОДАВАТЕ РОДИНАТА СИ! ЕНИЧАРИ!

Да, за вас думата „еничари” е хубава. Давала шанс на българските момчета за шеметна кариера в османската армия, за да могат след години да колят българите, с които са отраснали и да изнасилват момичетата, с които са си играли! За вас ЕНИЧАР може да е шанс в кариерата, ЗА НАС – БЪЛГАРИТЕ, ТОВА Е НАЦИОНАЛНО ПРЕДАТЕЛСТВО! Няма по-долно и низко падение от това да предадеш народа си и вярата си!

Само със затвор не трябва да ви се размине. Трябва да сте урок и назидание за НОВИТЕ ЕНИЧАРИ! Българите не прощаваме само едно – предателството към България! И вашият час скоро ще дойде, без значение колко метани сте направили на Ердоган и колко добри ибрикчии сте. Защото всяка твар на земята се гнуси най-много от предателите.

Елена Гунчева

Снимка на Елена Цонева Гунчева.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.