Европа се променя, БСП-то деградира

https://svobodnoslovo.eu/komentar/evropa-se-promenya-bsp-to-degradira/127258 SvobodnoSlovo.eu
Европа се променя, БСП-то деградира

Ох, чудя се, докато си правя кафе, кой е този, който ме приспива рано сутрин с монотонен тембър и комсомолски равен нищоказващ глас. И гледам Криско от БСП-то. Корнелия е решила този "дипломат" с некомуникативен характер да го поставя за водач на листата за европарламент!

Съвсем очаквано. Европа се променя, БСП-то деградира. Криско е възможно най-безполезният човек във върхушката на БСП. Но понеже Корнелия я заплашват отвън да пробутат Криско за председател, а тя има навика да превръща всички свои врагове в евродепутати, така Криско ще спомогне за успеха на "Възраждане" на евроизборите.

Да сложиш Криско на първо място, и Драго Стойнев на второ – това е продължение на самоубийствения парад на БСП-то. Криско е класически комсомолски безсмисленик, който не допринася с абсолютно нищо за партийния живот на БСП. В БСП оцеляват предателите към предишни председатели. Това си е формула на оформяне на партийни височества. Не умните, а безгръбначните и безсмислените.

Криско отдавна не понася Корнелия, но пък слугинското последователно ласкателство е велика пътека при слаби и суетни ръководители...

Калина Андролова

1 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.