Истината, че НАТО в момента е най-голямата заплаха за световния мир и сигурност, заедно с Израел на Нетаняху!

https://svobodnoslovo.eu/komentar/istinata-che-nato-v-momenta-e-nay-golyamata-zaplaha-za-svetovniya-mir-i-sigurnost-zaedno-s-izrael-na-netanyahu/143984 SvobodnoSlovo.eu
Истината, че НАТО в момента е най-голямата заплаха за световния мир и сигурност, заедно с Израел на Нетаняху!

Колкото повече напредва руската армия на Източния фронт, токова по-изнервени и отчаяни са глобалистите и техните проксита в лицето на Урсули, Бореловци и Рютета. В присъп на пълна безпомощност, заплахите и заклинанията валят безразборно и разбира се след всяка стратегическа загуба на фронта следват все по-безумни и абсурдни изказвания от страна на назначенците на глобалните англосаксонски финансово-олигархични елити. 

Новоназначеният генерален секретар на НАТО Марк Рюте, два дни след като зае поста, се появи в Киев при самодържеца Зеленски, за да обяви, че организацията, която ръководи, съвсем скоро ще приеме за свой член Украйна. Естествено Рюте обеща на киевския шут, че ще направи всичко необходимо, за да убеди държавите членки на Алианса да разрешат на Украйна да изстрелва ракети дълбоко в руска територия. Това означава буквално, че Великобритания и САЩ ще обстрелват руски градове от територията на бутафорната украинска държава, чието единствено предназначение е да бъде англосаксонски плацдарм за война с Русия. С две думи Рюте увери Зеленски, че ще направи всичко необходимо да разпали Трета световна война, отправяйки всякакви възможни провокации към Русия, която съвсем наскоро промени ядрената си доктрина и предупреди, че ако бъде ударена с НАТОвски далекобойни оръжия ще отговори с ядрени такива и то не по Украйна, а по държавите, които изстрелват ракети от нейна територия - т.е. по реалните извършители и поръчители на нападението. 

На този фон, въпреки че вече е пределно ясно, че Украйна е на крачка от пълна капитулация, Българското служебно правителство реши да подпише двустранно споразуменире за "сигурност" с Киев. По този начин страната ни става гарант, че войната ще продължи максимално дълго и на практика България става подмандатна територия на Зеленски, като съгласно споразумението се ангажира да помага с всичко, което бъде поискано от касиера на семейство Байдън.

Същевременно на проведеният в петък консултативен съвет по национална сигурност при Президента бе констатирано, че заплахи за България няма и всичко си е напълно нормално и обстановката около нас е спокойна. Въпросното споразумение с Украйна, което ни прави реално погледнато съвоюваща държава, не притеснява абсолютно никой и дори не е било поставено на обсъждане. 

Истината, че НАТО в момента е най-голямата заплаха за световния мир и сигурност, заедно с Израел на Нетаняху! 

А на участниците в бутафорното съвещание у нас, които единодушно са констатирали, че конфликтът в Близкия изток не ни касае по никакъв начин, искам само да напомня, че ако утре Иран бъде атакуван от Израел и затвори Омрузкия проток, а йеменските хути спрат преминаването на плавателни съдове през пролива на Сълзите (Баб ел Мандеб) в Червено море и респективно Суецкия канал, ще ни връхлети такова икономическо и енергийно цунами, че направо няма да им се вярва.  

Бълагария е колония и се ръководи от наместници лакеи, които дори не са в състояние да дефинират каквото и да било и се държат като пълни неврастеници и инфантили. Потрес! 

Русия ще победи, както винаги, безумци. Колкото и да не ви се иска! И онзи народ няма никакво намерение да коленичи пред господарите, на които вие се кланяте, защото вече всички виждат и разбират, че това са най-обикновенни восъчни фигури! И са такива, защото системата, която са създали по свой образ и подобие вече не функционира, Западът се разпада икономически, финансово и най-вече морално и няма на кого да разпорежда и заповядва, защото вече никой не възнамерява да изпълнява. Колос на глинени крака - това им е НАТО-то и Европейския съюз, а тези, които ги представляват са едни съскашти от злоба безполезни палячовци! Русия се оказа прекалено голям залък за малките им устички, приседна им!

„Когато човек не знае към кое пристанище се е насочил за него няма попътен вятър“ Сенека

Страхил Ангелов

2 Коментара

Свобода

1 hour before

Супер статия! Харесвам те заради точния изказ и перектния анализ. И за смелостта да наричаш нещата с истинските им имена. Винаги си камбана, която бие тревога по най-важните проблеми. Българин от всякъде, честен и непримирим! Бъди здрав! Чета те и те чакам!

Коментирай

ввввиви

1 hour before

Браво на автора! Разочарованието ми от президента е огромно, събрал най-големите некадърници и продажници, за да коментират ситуацията у нас и около нас, а те самите са виновни за трагичното ни положение! И не чух нито един, вкл. Радев, да изразят становище относно Израел и хилядите обикновени хора и деца, избити от тази войнолюбива държава.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.