ИЗРАЕЛ Е КАТО ЛУД С КАРТЕЧНИЦА

https://svobodnoslovo.eu/komentar/izrael-e-kato-lud-s-kartechnica/143895 SvobodnoSlovo.eu
ИЗРАЕЛ Е КАТО ЛУД С КАРТЕЧНИЦА

 

Вместо да се замислят към какво тикат света, Израел извършиха ново нападение над международното летище в Бейрут - Ливан. Това си е нападение над суверенна държава, избити са над 1500 души в Ливан от началото на нападенията от страна на Израел, а над милион са разселени заради ударите. Явно международното право за евреите не важи.

Естествено, цялата евроатлантическа паплач се изреди да подкрепя Израел, който се гаври с международното право и обикновената човещина. Безумието явно е обхванало лидерите на тази държава. Няма как да не оставят впечатлението, че се опитват да въвлекат целият свят във война.

Вижте внимателно картинката. Ако Израел и САЩ не бъдат спрени, това очаква всяка една държава и един народ, които им пречат по някакъв начин. В България много чужденци купуват земя /има начин, не си мислете, че забраната означава нещо, има я на теория, на практика нещата са съвсем други/. И колко остава, докато тези, които са си купили българската земя, предявят претенции към държавата ни? И които ще искат нас да ни няма. Вижте палестинците и си представете и българите. Израел някога имаше велики лидери. Сега има побесняло куче за лидер, което не осъзнава последиците от беса си.

Предстоят тежки времена. И бих препоръчала на нашите политици много да внимават коя страна заемат. Защото нещата вече не опират само до декларации, а зад тях стои съдбата на народи и държави.

Елена Гунчева-Гривова

2 Коментара

amenhotep

3 hours before

Не луд, маймуна с картечница са тези олигофрени! Добре, че Бог ги е посочил, да се знае за назидание какви не трябва да бъдат другите хора!

Коментирай

Майна

2 hours before

Гунчева, ти показваш пълен профанизъм. .Кога Израел е имал велики лидери? Изобщо какво влагаш в думата ,,велик,,, ха... Даже няма да коментирам .... Когато си невеж и не можеш да защитиш една позиция е по-добре да оставиш това на знаещите и просто да ги подкрепиш без да пишеш собствени ,,умозаключения,,

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.