КОЛЕДЕН ПОДАРЪК ЗА ГМР

https://svobodnoslovo.eu/komentar/koleden-podarak-za-gmr/17610 SvobodnoSlovo.eu
КОЛЕДЕН ПОДАРЪК ЗА ГМР

Както и очаквахме, Главната Мутра на републиката си поиска нов самолет, че последните проблеми с Фалкон-а силно го притеснили за безценния му живот! А и да изглежда по-фешън, като се вее всеки ден по света за селфита.

Да припомня, че ГМР използва правителствените самолети, както и хеликоптерите за лични и партийни нужди. Съвсем скоро Той и група отбрани гербави, летяха до Загреб /Хърватия/ на конгрес на ЕНП с правителствения еърбъс. Дори това предизвика недоумение и подигравки в хърватските вестници, но тук свинските и пик-ливите запазиха омертата. През 2012 година отново имаше скандал, когато правителственият самолет превози до Варна два третокласни футболни отбора, за да си спретне мутрата мачле. Обяснение също нямаше. Има и доста други случаи, за които и сами ще се сетите.

Явно не се поставя въпросът, дали ако мутрата не хвъркаше по мачлета и партийни мероприятия със самолета, нямаше да издържи повече. Нито пък някой обяснява защо просто не се направи ремонт! Нито пък му иска обяснение за какво го използва. Между другото, и да превозва стадото журналиститутки, които го обслужват в движение, докато си прави селфи по света.

Само 55 МИЛИОНА лева за хвърчило за ГМР. Коледен подарък. Направен от българският народ за благодарност!

И да припомня, че ако разделим тази сума на по 40 лева, колкото бяха коледните надбавки на най-бедните пенсионери, със сумата за хвърчилото, можеше да има по още 40 лева за 1 375 000 пенсионери. Или деца например.

Важното е, че Той управлява. В него ножа, хляба и сиренето. А ние само псуваме....

Елена Гунчева

Снимка на Шести септември - страница на Елена Гунчева.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.