Крахът на образованието, това е крахът на нацията

https://svobodnoslovo.eu/komentar/krahat-na-obrazovanieto-tova-e-krahat-na-naciyata/53683 SvobodnoSlovo.eu
Крахът на образованието, това е крахът на нацията

За унищожаването на която и да е нация не е нужна атомна бомба или използването на ракета с далечен обхват на действие. Трябва снижение качеството на образованието и разрешаването да се преписва и лъже на изпити.

Пациентите умират от такива лекари, сградите се рушат от такива архитекти. Парите се губят от такива икономисти. Справедливостта изчезва от такива юристи. Крахът на образованието, това е крахът на нацията.

(надпис над Главния вход на Университета в гр. Стеленбош, ЮАР)

Иво Танев

2 Коментара

творец

преди 2 месеца

През 1952год. Алън Дълес казва---за да победим комунизма трябва да направим няколко неща. Да унищожим ОБРАЗОВАНИЕТО,ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО,АРМИЯТА И СОЦИАЛНАТА ПОЛИТИКА всичко друго само ще се срине.................................

Коментирай

Жалко, но …

преди 2 месеца

У нас “дело сделано”! - могат да рапортуват майцепродавците. Образование в България на този етап НЯМА! Има “иновации”, имитации, интерпретации. Казва го учител с 35-годишен стаж. Превърнаха ни в бавачки и пъдари. За обучение, за учене, за израстване НЕ се мисли!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.