МИСЛЕТЕ КАТО ЛЪВОВЕ, А НЕ КАТО ОВЦЕ!

https://svobodnoslovo.eu/komentar/mislete-kato-lavove-a-ne-kato-ovce/19474 SvobodnoSlovo.eu
МИСЛЕТЕ КАТО ЛЪВОВЕ, А НЕ КАТО ОВЦЕ!

Мисленето е за гражданите. Не за овцете. Затова изберете – граждани или овце! Направете осъзнат избор, основан на разума, а не на страха. Защото страхът само ни води обратно в кошарата и кланицата. Не могат да ни уплашат. Помнете, че символ на България е лъвът, а не овцата! И сме го доказвали многократно.

Утре е основната битка между мафията и гражданското общество. Възможността по мирен път да предизвикаме промяната и да поискаме справедливост и бъдеще за България. Гласуването е ваше гражданско право и се замислете кой има интерес вие да си стоите в къщи и да оставите онези от гетата и партийните фенове да определят бъдещето ви. Ние, всички ние имаме силата да променим бъдещето си.

Преди две години много от нас повярваха на БСП и гласуваха за президента Румен Радев. И не съжалихме, защото по-достоен президент не сме имали. И точно той е основната заплаха за мафията. Дори не БСП. В президента има енергията, желанието и силата да промени България към по-добро. Утре в листата на БСП е и човекът, на когото президента се довери – Иво Христов. Човекът, към когото Борисов изпитва най-голяма ненавист и смята за основен враг. Човекът, от когото Борисов се страхува.

Знам, че много от вас си правят сметка да изместят Станишев. Чисто логично трудно ще стане, защото прагът на преференция е много висок. А и Серджи е безобиден. В Европа си го искат и по-добре да отиде там, отколкото да прави зулуми тук.

Важното утре е ясно да се покаже на мафията, че вече не може да ни контролира чрез страха. Да дадем доверие на БСП, която преди две години не ни излъга и представи най-достойната кандидатура. Да подкрепим Нинова в борбата й със Станишев, Гергов и прочие чеверме-социалисти! Защото България има нужда от автентична левица, от партия, която вместо да върти едни милиони за дупки, да защитава работниците и бедните. А в България бедните стават все повече...

А най-важното е да не допуснем манипулациите на мафията и да гласуваме за малки партии и независими кандидати, защото гласовете ни ще се разпилеят. ГЕРБ научиха най-лошото от СДС – принципът на ветрилото в политиката – да участват чрез една основна и няколко фалшиви малки партии, които подкрепят основната.

Нима мислите, че НФСБ, АТАКА, ВМРО, ВОЛЯ, са нещо по-различно от същите, които досега натискаха послушно бутоните и крепяха мафията на власт? Нима вярвате, че тези, които продаваха българското гражданство и се нагушиха с милиони покрай оградите на границата, сега са станали за една нощ патриоти? Нима забравихте послушанието им? Нима забравихте как Марешки послушно гласуваше заедно с ГЕРБ и му осигури мнозинство, иначе щеше да има в момента предсрочни парламентарни избори? НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ!

Утре ще определим съдбата на България, защото диктатурата вече е превзела цялата държава. Все още имаме правото да гласуваме по съвест. И НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ВИДИ КАК СТЕ ГЛАСУВАЛИ, КОЛКОТО И ДА ВИ ПЛАШАТ.

Не оставяйте страхът да ви накара да вземете погрешно решение, дори само заради децата си. А когато мафията падне от власт, не могат нищо да ви направят и ще си припомните какво е да имате свобода. Защото последните години много от нас го забравиха, ужасени от несигурността в утрешния ден!

МИСЛЕТЕ КАТО ЛЪВОВЕ, А НЕ КАТО ОВЦЕ! УТРЕ ВСИЧКИ ПРЕД УРНИТЕ ЗА БЪДЕЩЕТО НА БЪЛГАРИЯ!

Елена Гунчева

Снимка на Елен Гунчева.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.