Моля ви, не оставяйте Борисов пак да се измъкне от отговорност

https://svobodnoslovo.eu/komentar/molya-vi-ne-ostavyayte-borisov-pak-da-se-izmakne-ot-otgovornost/20299 SvobodnoSlovo.eu
Моля ви, не оставяйте Борисов пак да се измъкне от отговорност

Моля ви, не оставяйте Борисов пак да се измъкне от отговорност. Парламентарната Му група ГЕРБ и присъдружните Му организации ДПС, ОП и Воля много добре знаеха какво правят и защо. Самият Борисов също е знаел минута по минута какво става в парламента. Днешните му опити да прикрие безобразието от миналия четвъртък, са продиктувани от страх. Страх, че още довечера ще се наложи да освободи Министерския съвет, под натиска на възмутеното гражданство. Струва ми се, че дори и Борисов да оттегли част или дори всички промени в Изборния кодекс, БСП не трябва да се отказва от протеста довечера. Защото Изборният кодекс е само повод да му се вземе главата на Борисов. Причините се коренят във всичките тези 10 години на негово управление, в които всяко безобразие се редуваше с още по-голямо безобразие. България за 10 години се обезлюди, икономически затъна, а нейният международен образ днес отблъсква всички и на Изток, и на Запад и на Балканите.

Така че довечера Борисов ТРЯБВА да падне!

Нора Стоичкова

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.