Наблюдавайки партиите в последно време, установявам, че най-критичният отрасъл в България е бояджийството

https://svobodnoslovo.eu/komentar/nablyudavayki-partiite-v-posledno-vreme-ustanovyavam-che-nay-kritichniyat-otrasal-v-balgariya-e-boyadzhiystvoto/143677 SvobodnoSlovo.eu
Наблюдавайки партиите в последно време, установявам, че най-критичният отрасъл в България е бояджийството

Наблюдавайки партиите в последно време, установявам, че най-критичният отрасъл в България е бояджийството. Ето, една боя ни спря през 2011 година да влезем в Шенген. Както би се изказал някой простак: "Бах таа боя!", ама аз не съм такава и няма да го кажа. Как пък не я ударихме тая боя 13 години? 

Затова явно Възраждане пък наблягат на бояджийските услуги. Притеснени, че само една боя ни дели от Европа, изпонабоядисаха де що мостове, прелези, пейки и кошчета видяха в цветовете на българското знаме. То не е много яко да гледаш българското знаме под задните части на седящите по пейките и под мръсните мостове и прелези, ама карай, важното е да се чувстват полезни.

Много други партии също използват бояджийските услуги в предизборната кампания. Боядисват огради, пейки, люлки, каквото им око види. На принципа - след като е боядисано, значи е като ново. И да покажат колко са полезни. Все едно ще се борят да боядисат Великата китайска стена, а не да правят политика. Ама кой каквото си може, де...

А сега пак всички са извадили боичките......

Елена Гунчева-Гривова

1 Коментара

Масова чистка нв РПУ-та на МВР в страната! Пеевски сменя шефовете на ГЕРБ със свои маши

3 weeks before

Един месец преди деня на изборите ударно започва нова вълна смени на шефове на РПУ-та на МВР в страната. Чистката този път засяга кадрите, назначени от ГЕРБ, а ня тяхно място се поставят удобни шефове, лоялни единствено към Пеевски. Това потвърждава информациите на терен, че всички купени гласове на тези избори ще се насочват в една посока – към Новото начало. Бившият министър на вътрешните работи вече е кандидат за депутат от НН на Пеевски, а сменилият го Атанас Илков е бивш негов приближен и подчинен. Целият криминален контингент работи за партията на Пеевски, включително и близкият му другар Таки, който е дал команда от Дубай към лейтенантите си в България – всички мутри да “работят” на терен за Новото начало – от морето до Враца и Видин, където щавят най-яко.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.