Не бъди урсулски европеец, върни се към истинското европейско творчество!

https://svobodnoslovo.eu/komentar/ne-badi-ursulski-evropeec-varni-se-kam-istinskoto-evropeysko-tvorchestvo/143960 SvobodnoSlovo.eu
Не бъди урсулски европеец, върни се към истинското европейско творчество!

Вчера Сергей Лавров каза, че Русия ще работи с Европа за подобряване на общата сигурност в Евразия при положение, че ЕС възприеме политика на ненастройване на едни държави срещу други. 

Много интересно изказване предвид световните събития. Дали има някои сили, които от името на Европа или ЕС се опитват да влязат в контакт с Русия за нормализиране на отношенията? За мен такова изказване е сигурен признак, че има! 

Европа в момента е единственото място на света, което фанатично и самоубийствено продължава да води уникалната унищожителна живота политика по всички теми. Всички други континенти имат далеч по-нормална политика и отношение към случващото се.

Трябва да уточня - Най-токсичното ядро на управлението в Европа, което завлича всичко живо в пропастта, е брюкселския тоталитарен апарат и английската Дълбока Държава. Която впрочем се опитва да унищожи самата Англия 

Не бъди урсулски европеец, върни се към истинското европейско творчество!

Анастасия Гешева

0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.