Нехарактерно единодушие видях аз в разговорите със Зеленски и у двете крила на американската политическа система

https://svobodnoslovo.eu/komentar/neharakterno-edinodushie-vidyah-az-v-razgovorite-sas-zelenski-i-u-dvete-krila-na-amerikanskata-politicheska-sistema/143437 SvobodnoSlovo.eu
Нехарактерно единодушие видях аз в разговорите със Зеленски и у двете крила на американската политическа система

Събитията в ООН и посещението на Зеленски в САЩ разкриха една картина, която е особено неприятна за почитателите на Украйна. САЩ отказаха на Украйна удари по Русия. Това от Байдън. А Тръмп директно заяви на Зеленски, че войната му спира. Нехарактерно единодушие видях аз в разговорите със Зеленски и у двете крила на американската политическа система.

Това е новина! И тя трябва да се отрази подобаващо. Едно и също нещо казаха Тръмп и Байдън на Зеля, само че с различни думи и по различен начин. Войната в Украйна свършва! И то с победа на Русия. Вчера казах, че в САЩ открито признаха това. Днес искам да добавя, че САЩ не само знаят, че войната свършва, но подготвят света за загубата на Запада. Категорично може да се каже, че САЩ СЕ ОТКАЗАХА ОТ ОТКРИТА ВОЙНА С РУСИЯ. Което по същество е признание за поражение.

Едва ли някога сме виждали по проруско посещение на Зеленски в САЩ. Обвиниха го в намеса в изборите в САЩ, и двамата глави на политическите крила му казаха, че войната свършва. Изрично искам да откроя състоянието на Джо Байдън при официалната среща със Зеленски. Абсолютно нормален, смислен, разумен. Или го сменяват с друг човек, или имат начин да го включват и изключват.

Доналд Тръмп с много категорична позиция по Украйна и лично към Путин. САЩ не успяха да поклатят Путин!!! Разбиха се в него като вълна в скала. За голямо и нещастно съжаление на всички, които мразят Русия и очакваха нейния край.

Нетаняху е военно престъпник и рано или късно ще бъде съден не само за чудовищната му корупция, но и за престъпленията в Газа и Ливан.

Анастасия Гешева

0 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.