Нещата в САЩ ескалират

https://svobodnoslovo.eu/komentar/neshtata-v-sasht-eskalirat/126131 SvobodnoSlovo.eu
Нещата в САЩ ескалират

Нещата в САЩ ескалират. Байдън постави ултиматум на губернатора на Тексас, чието име Грег Абът трябва да се запомни, че ако не приеме условията на Вашингтон, то президентът ще въведе армия в щата. Което пък накара Абът да заплаши, че ако това стане, ще задейства член 1, параграф 10 на Конституцията, който дава право на щатската власт да обяви военно положение в щата.

Ефектът на доминото много бързо обзе Америка и 18 щата от вчера до днес подкрепиха Тексас. Интересно е да се види картата на разпределението на мненията, защото тя показва разлома в САЩ, който не е само един, подчертавам. Национално отговорни, искащи запазване на държавата, по-силен контрол на държавата срещу външни заплахи, се оказват щатите в централната част на страната. Двете крайбрежия логично са либералните, глобализираните. Губернаторът на Тексас вече определи сбор на Национална гвардия, това е военизирано опълчение от местните хора. И други щати заявиха готовност да изпратят свои гвардии в Тексас, първо на помощ за възстановяване на стената с Мексико, и второ, СРЕШУ АРМИЯ, КОЯТО ВАШИНГТОН БИ ПРАТИЛ СРЕЩУ ЩАТА ТЕКСАС.

Нека да припомня какво представлява темата с мигрантите. Преди около 15 години глобалистите започнаха РАЗМЕСТВАНЕ на население по света. Държа да заявя ясно - това е програма, лично измислена от Джордж Сорос! Да се принуждават хора от различни континенти и държави да се преместват в по-богатите и успешни държави. Разбира се, че целта е РАЗОРЯВАНЕ на Европа и Северна Америка. И ако на някой му липсва логиката как така глобалистите да искат да унищожават собствените си държави, то значи, че не разбира смисъла на глобалистите. Те се грижат само за себе си! Като държавите, включително родните им, са просто ресурс за благуването им и нищо повече.

Целта е още смесване на раси, духовни вибрации и гени, за създаване на зависими консуматорски маси от хора.

Анастасия Гешева

12 Коментара

Крис

преди 3 месеца

Любопитно ми е как Жириновски се оказва, че е предвидил почти всичко, което се случва днес по света. Освен войната с Украйна, за която казва, че Западът ще я загърби заради конфликт в Близкия изток, той заявява, че Тръмп не може да спаси Америка през 2024 г., защото вече няма да има нищо за спасяване, тъй като САЩ ще са се разпаднали преди изборите. Както се казва, живот и здраве, ще видим дали е бил прав.

Коментирай

Албена

преди 3 месеца

Браво на губернатора на Тексас, достоен човек. Америка отново доказа, че все още има ресурс на надежда (за разлика от Европа).

Коментирай

Анастасия

преди 3 месеца

Ами така е.В началото на инвазията на мигрантите се говореше ,че Сорос лично им плаща.Всички те бяха с еднакви ранички и телефони. А Меркел ги канеше тогава. И сега тази сага продължава. И ние си патим от това.

Коментирай

Брато

преди 3 месеца

Целта не е разоряването на Севера, а изкупуването на безценица на страните разрушени от войните на ООнАТО в Африка и Азия.

Коментирай

Майна

преди 3 месеца

Да се разпада..,нима Тръмп е много по-различен от Бай дън? Да си припомняме ли какво толерираше и той..Сегашните му изказвания ,че ще сложи край на конфликта в Окраина и,, ще предложим такива Условия на Русия, които тя ще трябва да приеме! Иначе ще дадем на Окраина такава подкрепа, каквато досега не е получавала!,, На мен ми е чудно, че уж ,,вещи,, анализатори не ,,ЧУВАТ,, това, а? Не ми се задълбочава в това, но и двамата са продукт на ционизма..

Коментирай

протестър

преди 3 месеца

В един от първите епизоди на филма "Падането на Кабала" авторката умело разобличава т.нар. "мигранти", купени от влечугото Сорос, които са заснети с джапанки и раници на гърба и въобще не изглеждат изморени или изпотени, т.е. масмедиите гнусно излъгаха, че са вървели стотици км, за да стигнат до Америка, а всъщност се оказа, че тези цветнокожи са били изсипани като чували с картофи от автобуси по джапанки. Да не забравяме, че 6 корпорации държат 96 % медиен контрол в света и наливат милиарди, за да лъжат и сеят пропаганда. Добрата новина е, че все повече хора проглеждат и се насочват към алтернативните медии. Предстоят години на тектоничен мега сблъсък между купените и независимите, между хората и сатанинските глобалисти, и свирепа информационна война, Най-важната война, която трябва да спечелим.

Коментирай

Стефан Генов

преди 3 месеца

До една ( 1 ) година САЩ няма да съществуват, защото ще бъдат унищожени от гражданска война ! Никой и нищо няма да помогне, дори избирането на Тръмп ! Лакомията и Простотията на американците ще ги погуби, което дава шанс за мир по света !

Коментирай

Стефан Генов

преди 3 месеца

До една ( 1 ) година САЩ няма да съществуват, защото ще бъдат унищожени от гражданска война ! Никой и нищо няма да помогне, дори избирането на Тръмп ! Лакомията и Простотията на американците ще ги погуби, което дава шанс за мир по света !

Коментирай

Крим 2

преди 3 месеца

Този Истински Кремълски Сайт,здраво Мъти главите на Малоумниците с Болшевишки възгледи- псевдо Русофили,не мислят че Руския народ е беден и затворен като в каторга,под Олигархична Диктатура.

Коментирай

Николай

преди 3 месеца

Този беден и затворен като в каторга народ реализира над 80 000 000 милиона пътувания/ с туристически ваучер/на година извън границите на Руската Федерация. Кога българите , чиято държава е "член на клуба на богатите" ще реализират над 4 000 000 милиона пътуващи извън страната туристи? Поогледай се малко! Пропагандата ти не върши работа. По данни на МВФ и Световната банка по паритет на покупателната способност руската икономика изпревари Германия и е на косъм след четвъртата Япония, по данни от 2022 година. Смешник ти изобщо не забелязваш в каква кочина се превърна запада през последните двадесетина години.

Коментирай

Иванова

преди 3 месеца

За бунтовете в Тексас и протестите на фермерите в Европа е виновен Путин. :)

Коментирай

Чичо

преди 3 месеца

Ама верно!?

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.