Някой си Тошко Йорданов, по занятие чалга-сценарист се втурнал яростно да брани накърненото его на своя работодател

https://svobodnoslovo.eu/komentar/nyakoy-si-toshko-yordanov-po-zanyatie-chalga-scenarist-se-vturnal-yarostno-da-brani-nakarnenoto-ego-na-svoya-rabotodatel/21144 SvobodnoSlovo.eu
Някой си Тошко Йорданов, по занятие чалга-сценарист се втурнал яростно да брани накърненото его на своя работодател

Някой си Тошко Йорданов, по занятие чалга-сценарист, наемник на Славчо, се втурнал яростно и пламенно да брани накърненото его на своя работодател, чета в разни сайтове. Тошко е мегалоялен към шефа си и това е обяснимо - пада Славчо, пада шоуто и Тошко остава на улицата. Къде ще намери такъв рахатлък, какъвто има при Славчо? Превърнал си работата си да халтуриш в хоби и ти е едно хубаво, хубаво, та чак не е за вярване!

Та затуй Тошко влачи от девет кладенеца вода, за да измие мутрата на шефа си, който го вкара в долнопробния си пъзел в борбата за справедливост и защита на пропадналия Славчо. Всичко това би било обяснимо и разбираемо, ако Тошко не се преструва, че Славчо е нравствена язва в нашата скапана държава и заслугите му да я доскапят тая държава са огромни, въпреки имитациите, че е противник на управниците и защитник на онеправданите.

Всуе се хаби Тошко. Минаха времената на безнаказаните лъжи. Дано дойдат и времената на наказаните кражби,, грабежи и други безобразия!

А, иоще нещо - Тошко да не разчита на Бойко. Тошко трябва да помисли за себе си, а не да напада журналистите и авторите, които си позволиха да отразят обективно резиллиците на Славчоо с тия смехотворни "интервюта". Може би Тошко има някакви дарби, но те определено не са в сферата на словото.

Любо Кольовски

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.