Очевидно американците полагат системни и огромни усилия за укрепване на армейската руско-китайска дружба

https://svobodnoslovo.eu/komentar/ochevidno-amerikancite-polagat-sistemni-i-ogromni-usiliya-za-ukrepvane-na-armeyskata-rusko-kitayska-druzhba/127504 SvobodnoSlovo.eu
Очевидно американците полагат системни и огромни усилия за укрепване на армейската руско-китайска дружба

Пентагонът планира да изпрати в западната част на Тихия океан едновременно 5 самолетоносача със съответните придружаващи военни кораби. В района се намират вече три от тях- Ronald Reagan (CVN-76), Theodore Roosevelt (CVN-71) и Carl Vinson (CVN-70). Армадата ще бъде разположена в района на Корейския полуостров.

Очевидно американците полагат системни и огромни усилия за укрепване на армейската руско-китайска дружба.

Боян Чуков

5 Коментара

Жоро

преди 2 месеца

Това е чудесна възможност, другаря Ким да тества ЦИРКОНИТЕ на руснаците по самолетоносачите на американците ,

Коментирай

К. Буйновски

преди 2 месеца

"Белгород" е наричана "подводницата на Страшния съд". Същото се отнася и за "Хабаровск". И двете подводници са носители на "царя на войната" - невероятно мощното ядрено торпедо "Посейдон". !!! Само един "Посейдон" може да унищожи цялото Западно крайбрежие на САЩ, крайбрежните градове и големите формирования на вражеския флот, както и групите самолетоносачи !!! Същото се отнася и за Източното крайбрежие. По-рано един руски генерал призова да се удари и Великобритания с "Посейдон", която ще потъне на дъното на океана". Предупреждението беше отправено във връзка със съобщението, че Лондон е доставил хиляди снаряди с обеднен уран в Украйна считани от Русия за "мръсно ядрено оръжие". Отговорът на Русия може да дойде без никакво предупреждение.

Коментирай

К. Буйновски

преди 2 месеца

След убийството на Даяна през 1997 г. дойде и убийството на Елизабет II през 2016 г. Кралица Елизабет II беше мъртва още в края на 2016 г. и на нейно място беше въведена двойничка. Дали нейната смърт беше причината за Брекзит, за кризата в Британската общност, за задкулисните борби в двореца Уиндзор, за странната смърт на мъжа на Елизабет II – принц Филип, за деградацията на лидерите на Англия, стигайки до двете политкарикатури Борис Джонсън и Лиз Трас, които започнаха да плашат Русия с ядрен удар и да играят първостепенна роля във войната в Украйна. Ако истината за смъртта на Елизабет II бъде разкрита, тя ще взриви не само Великобритания, но и атлантизма и Британската общност. Неслучайно всеки път когато този въпрос изплува на повърхността, по поръчка от Лондон започва бясна антируска кампания за отвличане на вниманието. Но за смъртта на Елизабет II мълчат като глухонеми. Защото това беше "ядрена бомба", която ще унищожи Запада.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.