ПЛАЩАТ ВИ, А НЕ СЕ СТАРАЕТЕ! СРАМОТА!

https://svobodnoslovo.eu/komentar/plashtat-vi-a-ne-se-staraete-sramota/20251 SvobodnoSlovo.eu
ПЛАЩАТ ВИ, А НЕ СЕ СТАРАЕТЕ! СРАМОТА!

С наближаването на изборите троловете на гербавите изтрещяха от работа и извънреден труд. С пот на чело и мазоли на пръстите не се спряха да пишат, да тролят, да докладват и да коментират. Почти ми става жал. Защото много, ама много се стараят, ама то и за тая работа акъл се иска, също като за оная, дето я върши главатаря им!

Тези дни много се забавлявам с джурнал-изпълненията на едно ново гербаво тролче, докарващо го на вид на 28-ия пол. Откъм интелект – към 38-ия. Вижда се, че са му платили на хайванчето да плюе Президента, ама то, горкото, старае се, ма като не знае как....

Та, въпреки несъгласието си с тях, от жалост ще им дам няколко съвета:

- Привличайте още със заглавието – Той /демек Президента/ ни води към национална катастрофа. Си4ки шъ омрем!

- В самото съдържание не наблягайте на анализ на политиката и речите, там сте изтървали положението, феновете на гербавите няма да разберат, а останалите ще ви се смеят. Наблегнете към сивите и черни детайли от битието на Президента лично чак до котката на лелята на очинайка му – например: „Жестокост без граници – малолетният Радев злонамерено и с крайна жестокост е хвърлял камъни по кучето на съседа, потресаваща жестокост. Как може такъв човек да ни казва какво да правим?!? Си4ки шъ омрем!” или – „Вуйчото на третата братовчедка на очинайката на дядо му е заподозряна в изчезването на една кокошка от съседния двор – от какво пропаднало семейство идва!!! Си4ки шъ омрем!”

- Ако е взел Първата дама със себе си на официално посещение в чужбина, надайте вопъл: „Къде я разкарва с нашите пари?” /Много внимавайте да не прекалите и да споменете Деска на Цецку къде се разкарва по дънки на молитвени закуски/. Ако е без Първата дама, веднага създайте съмнение – „Защо е сам? Разрив в семейството? Любовница ли си има!?! Си4ки шъ омрем!”.

- Ежедневно втълпявайте, че българите са дебили – минимум 80 % /ако се наложи, използвайте публикацията на идеологическия враг Иво Христов/, поради което като малоумни дечица вярват на всичко, което чуят и затова подкрепят Президента, а не мислителят Боку и Цецку.

- Подчертайте, че Той е расист, тъй като няма снимка с елемент от недосегаемите, на която да са прегърнати. Възмутително, значи иска да отворим концлагери! Си4ки ша омрем! Наблягайте на обстоятелството, че отбягва София-прайд парада, и не го води начело, решен в розови пера и не праща декларации за подкрепа. Си4ки ша омрем! Особено пишещите...

Направете си поне по 50 профила, желателно на млади и красиви мъже и жени, пускайте отвреме навреме снимки по бански, за да имате повече фенове и съответно покрай снимките по бански все някой да ви прочете писанията. Не е готино като гореспоменатия джендър-джурналя, да си качвате личната снимка, само отблъсква и съответно не можете да си заработите хонорара.

Ами...успех! Поне заработете някой лев до изборите, че след това глад ще мори добитъка!

Елена Гунчева

Снимка на Елена Гунчева.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.