По данни на CNN очаква се в следващите часове или дни Байдън да нареди военни удари по Иран

https://svobodnoslovo.eu/komentar/po-danni-na-cnn-ochakva-se-v-sledvashtite-chasove-ili-dni-baydan-da-naredi-voenni-udari-po-iran/126343 SvobodnoSlovo.eu
По данни на CNN очаква се в следващите часове или дни Байдън да нареди военни удари по Иран

По данни на CNN очаква се в следващите часове или дни Байдън да нареди военни удари по Иран. Капанът, в който се намират американците в Близкия Изток, ги захваща все повече. Не могат да пребивават в базите си, не могат да постигнат на терен целите си, макар че в дипломатическите разговори повечето мюсюлмански държави в района все още им засвидетелстват лоялност.

Медиите пишат, че съвсем скоро Байдън ще разреши и сухопътно нахлуване в Йемен. Добре. Да видим как ще постигнат и двете неща. Война на САЩ с Иран е проблем, който ще потопи САЩ далеч преди есента. Президентът е сенилен старец, военният министър е болен от рак и не се знае нито къде е, нито какво прави. А в Иран управлението е точно в обратното състояние, всички са с главите си.

Армията им е в бойна готовност още от октомври. Да, ядрено оръжие нямат, но имат балистични ракети с дълъг обсег и приятели, които имат ядрено оръжие. Нападение на САЩ над Иран в момента означава обсаждане на Израел и сигурно бомбене на Израел.

Те не разбират, че времената се смениха и вече не сме в 90-те, когато светът не смееше да гъкне пред американския ботуш!

Анастасия Гешева

9 Коментара

Гражданка

преди 3 месеца

При такава мащабна война, Израел вече няма да съществува като държава, и ТЕ го знаят. Затова разчистват терена в Украйна, за реализирането на проекта "Новия Йерусалим"!

Коментирай

Обаче

преди 3 месеца

FOX казва, че Американският дядо БайГън е напълнил памперса, отново и не може да вземе решение, въпреки че спешно се нуждае от някаква военна победа.

Коментирай

Червената шапчица

преди 3 месеца

Гешева, я кажи за Възраждане и Коцето. Там ти е силата.

Коментирай

емигранд

преди 3 месеца

До гражданка,и в момента Израел не е призната като държава от всички държави на планетата Земя.

Коментирай

Червената шапчица

преди 3 месеца

- Мамо, защо бебетата ги носят щъркелите, а не папагалите? - Защото, ако ги носят папагалите веднага ще изпеят кой е бащата... --- - Буден ли си? - Не, спя! - Жалко... правеше ми се с*кс! - Събудих се! - Заболя ме главата...

Коментирай

Да ти е.а и трола скапан!

преди 3 месеца

Ти си най-големия виц! Не е нужно да си даваш вид,че си наясно с всичко и всички в България,всички разбрахме се,че си избиваш комплексите за малоценност посредством вицове,защото така или иначе никой няма да ти обърне внимание наяве! Ако целиш да спреш хората от коментари или да нанесеш някаква вреда на някой,който не ти е по разбиранията,да знаеш,че едва ли някой те взема на сериозно,защото стила ти се е изтъркал още в зародиш(като поп-фолка)и само ти си вярваш,че е оригинален и върви.Всички,които омаловажаваш с тъпите си вицове,поне имат смелостта да си напишат името под това,за което заемат позиция,а не като тебе! Да ти кажа ли кой е най-големия виц? Майка ти,баща ти и ти!

Коментирай

Червената шапчица

преди 3 месеца

Пухльо, харесва ми, когато ти образувам нерви и ти правя скомина. Свали си педалското шалче...

Коментирай

Червената шапчица

преди 3 месеца

По данни на CNN очаква се в следващите часове или дни или седмици или месеци или години Байдън да нареди военни удари по Иран. Или.... Да ви п-кая на анализите....

Коментирай

Шарено елече

преди 3 месеца

Щото СНН, вече е опънало катуна и чака дебаркирането, като в Гренада, Ирак +++

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.