ПОСЛУШКОТО Б.Б.

https://svobodnoslovo.eu/komentar/poslushkoto-bb/19437 SvobodnoSlovo.eu
ПОСЛУШКОТО Б.Б.

Той няма мнение, той слухти какво ще каже Меркел и го повтаря. Днес заяви, че бил дисциплиниран член на ЕНП и за шеф на еврокомисията ще поддържа това мнение. Той е такъв, защото няма мнение. Пък и да има – ще стане за смях!

Ала Макрон, който е от също семейство, има твърде широко мнение, на което Борисов трябва да стои с отворена уста. Видяхте ли го: този човек не е добре, става дума за гавазинът на Живков! Понеже не знае език и не може да общува, с цялатаси слонска фигура връхлиташе върху всеки друг лидер подобно на пиян абитуриент, макар и седнал, награбваше го, целуваше го…

Той оставаше смаян, какво му стана на булгаристана, това се четеше в погледа му ужасен…Ала нашият нямаше укротяване и аха, някой се изпречеше и нашият слон в европейската аптека се хвърляше жарко да го целува.

Един жалък тип, един послушко, зад гърба му се кикотят, а той се взема на сериозно!

Стефан Северин

Снимка на Стефан Северин.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.