Поздравления за Орбан, че изгони соросоидния парник, наречен "университет"

https://svobodnoslovo.eu/komentar/pozdravleniya-za-orban-che-izgoni-sorosoidniya-parnik-narechen-universitet/21028 SvobodnoSlovo.eu
Поздравления за Орбан, че изгони соросоидния парник, наречен "университет"

Виктор Орбан заслужава поздравления, задето направи така, че соросоидният парник, наречен "университет", да си замине от Унгария. Това беше класически инкубатор за неолиберални бройлери.

И няма никакво значение дали впоследствие бройлерите се наричаха "десни" или "леви". Както "десните", така и "левите" бройлери нанесоха големи вреди на мисленето в цяла Европа. Дори вредата от соросоидната "левица" беше по-голяма.

Това се хората, които в продължение на години повтаряха, че няма смисъл да се борим за икономическите си права, да искаме по-добри заплати и по-добри условия на труд. Това било "дребнотемие". Според сопосоидните "леви" най-важното било "сексуалната идентичност" и "личностните терзания".

Именно този възглед убива лявото. Пренебрежението към хората на труда и възвеличаването на либералния офисен планктон, така характерни за официозната соросоидна "левица", отблъсна от нея страшно много хора. И бройлерите имаха решаваща роля за това.

Петър Волгин

Поздравления за Орбан, че изгони соросоидния парник, наречен "университет"

http://168chasa.bg

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.