ПРИЧИНИТЕ ЗА НАПРЕЖЕНИЕ СТЕ ВИЕ

https://svobodnoslovo.eu/komentar/prichinite-za-naprezhenie-ste-vie/19852 SvobodnoSlovo.eu
ПРИЧИНИТЕ ЗА НАПРЕЖЕНИЕ СТЕ ВИЕ

Наред със скандалите на политиците, отново насилие от страна на едни недосегаеми в Габрово. Както вече е отработено, държавата незабавно прати полицията да охранява матрияла. Че то и избори идват, сакън, нещо да не им се случи, някой да не им потърси сметка…Българите кучета ги яли!

И това не е единственият случай. Войводиново, Сливен, Русе…само последните месеци колко нападения, убийства, изнасилвания, пребиване. Видяхме преди няколко дни, че за зверски побой върху български командос, недосегаемите получават условни присъди. Съмнявам се, че дори осъзнават какво означава „условна присъда“, освен това, че са оправдани. И ще повторят, не се и съмнявайте. И при всеки такъв случай полицията не е на място, за да защити българските граждани. Но веднага припка да защитава електората на политиците.

Не, не са виновни недосегаемите. Има и много свестни, работливи и почтени хора между тях. Които също си го отнасят заради другите, които съзнателно са отглеждани от политиците като матриял, а не като граждани с права и задължения. И не българите, а политиците им втълпяват, че са ненаказани и за тях законите не важат!

Томислав Дончев, който доскоро успешно стоеше настрани от скандалите, този път успя да вбеси хората. Причината за насилието била „говоренето по погрешен начин за интеграционните политики“. Това втълпявало на българите погрешна представа, че някои имали повече права.

Тези дни едно чаве от недосегаемите заплашваше и обиждаше българите. След това майка му направи същото. Институциите спяха. Или по-скоро с благо око гледаха как матриялът си изказва мнението за спонсорите си.

Така ли, Дончев? Пак ли ние – българите, сме виновни за всичко? Ние сме виновни, че ни бият, че ни изнасилват, че ни убиват по домовете и улиците за пет лева. Ние им нарушаваме рахата да ги отглеждаме, това ли е? Защото на вас точно такъв електорат ви трябва!!!

И преди да обвинявате българите за насилието срещу тях, се замислете, че българите все още, засега, сме мнозинство. И за да решим окончателно въпросът с интеграцията, първо ще започнем от вас. От вас, които правите законите за два вида граждани. Които сами не спазвате закона, който сте приели. И които позволявате законът да не се прилага спрямо някои категории.

Не се и съмнявам, че и този път ще си опазите матриялът за гласуване. Но вече е ясно, че ако ние – българите, искаме да оцелеем в земята ни, в България, първо трябва да започнем с вас. Да ви изметем като гнусен боклук от властта. За да има правова държава и справедливост за всички!

Елена Гунчева

Снимка на Елена Гунчева.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.