Прочетете това, за да разберете защо нашата цивилизация загива!

https://svobodnoslovo.eu/komentar/prochetete-tova-za-da-razberete-zashto-nashata-civilizaciya-zagiva/144065 SvobodnoSlovo.eu
Прочетете това, за да разберете защо нашата цивилизация загива!

Тотална и повсеместна дехуманизация! Т.нар. "стар" свят вече го няма, по земите ни шества Антихриста!

Прочетете това, за да разберете защо нашата цивилизация загива! 

Българското реакционно правителство и жалките партийни "лидери" у нас си мълчат и се правят, че не забелязват чудовишното престъпление, което Израел на Нетаняху извършва най-цинично пред очите на целият свят! Нетаняху трябва да бъде обявен за военнопрестъпник, какъвто е, а на неговият Израел да бъдат наложени санкции и то не само оръжейни! 

България е украински протекторат с ционистки уклон и до момента не е и повдигнат въпроса да бъде изпратена каквато и да било хуманитарна помощ за тези хора в Газа, които са подложени на откровен ГЕНОЦИД! Нула! Нищичко! 

С подкрепата си за това клане Европа и т.нар. Запад като цяло, безвъзвратно загубиха моралния си облик и никога повече няма как от там да говорят за демокрация и човешки права - звучи смешно и жалко!

Когато чух Нетаняху да казва в ООН: "зад мен стоят сили, много по-могъщи от Белия дом" ме побиха тръпки! Това, което до скоро биваше наричано "теории на конспирацията", вече е ФАКТ!

И не, не съм антисемит! Това клише в момента се лепи на всеки, който зове Израел да спре да избива деца и нарича ръководството му престъпници, каквито те са!

П.С. За сведение на т.нар. "проверяващи фактите" или "фактчекъри" писмото, което е публикувано е написано и подписано от АМЕРИКАНСКИ лекари и медицински работници! Адресирано до АМЕРИКАНСКИЯ президент. Стига онзи да е в състояние да го прочете......

Страхил Ангелов 

1 Коментара

фрефд

7 hours before

Ами всеки българин може съвсем спокоино да си вземе и прочете Православната Библия и по специално Новия Завет на Господ Иисус Христос. Там преди 2000 хиляди години сина на живия Бог, Цар и Бог Христос за всичко което става е говорел, всичко. Всеки може да прочете. Небесното царство наближи.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.