ПРОСТА, АМА МНОГО ПРОСТА АРИТМЕТИКА

https://svobodnoslovo.eu/komentar/prosta-ama-mnogo-prosta-aritmetika/18335 SvobodnoSlovo.eu
ПРОСТА, АМА МНОГО ПРОСТА АРИТМЕТИКА

Днес, за да убеди недоволните от избора на Номинирания за главен прокурор, ВСС направи едни бакалски сметки. 73 писма за подкрепа, 12 против него. 73 е по-голямо от 12, значи Гешев е достоен! Какво да кажа, освен: Бравос! Желязна логика.

Аз се чудих за какво трудови колективи пишат декларации за подкрепа, и то такива, на които изобщо не им е работа кой е главен прокурор, а то се оказа, че ги броели. Имало идея, значи!

Да бяха казали, всички недоволни да изпратим по една декларация, като ще пресмятате по бакалски. Абсурдът стигна до нови, незнайни досега висоти.

Ние си мислихме, че трябва да има качества, морал, а то....броят декларациите за подкрепа. Там е истината.

Абсурдите в държавата станаха повече, отколкото можем да понесем. Това е подигравка и с държавата и със съдебната система. А колкото повече декларации и бакалски сметки показвате, толкова повече съмнения се появяват за избора ви.

Елена Гунчева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.