РЕЗУЛТАТЪТ Е ТЕРОР

https://svobodnoslovo.eu/komentar/rezultatat-e-teror/20961 SvobodnoSlovo.eu
РЕЗУЛТАТЪТ Е ТЕРОР

Ужасно, нечовешко, възмутително...убиват се невинни. Терористите са фанатици с измити мозъци, които се противопоставят на демокрацията. Дали?

Далеч съм от мисълта да защитавам убийци. Но дали някой от световните лидери осъзнава, че именно те породиха това явление? Те родиха и създадоха терористите, невинните жертви в Европа и в САЩ са техният резултат. Отдавна САЩ се правят на световен полицай – оооо, не заради демокрация и човешки права, а заради петрол, злато, влияние и територии. Под маската на усмихнатия Чичо Сам, раздаващ подаръци на децата и бедните нации, се крие зловещото лице на световен агресор, налагащ с всички мръсни средства интересите си.

И винаги си задавам въпроси? За чий американски войски присъстват в Залива, в Афганистан, в арабските държави, по цял свят...о, не по цял, там, където има нещо интересно – петрол например. Всички големи диктатори, а и Осама Бен Ладен, бяха американски възпитаници и поддържани от тях, докато не им станаха неудобни. Заради интересите си САЩ съсипаха Арабският свят – пролетта, вместо до демокрация, доведе до зима. Цветущи икономики и градове бяха сринати до земята, за да се угоди на големите американски демократи. Защото независими държави от тях не трябва да има. Целта е – всички по-слаби държави да са колонии, послушни и изпълняващи поръчките им.

Кога започна терорът в Европа, спомняте ли си? Когато бездетните европейски лидери решиха да се включат и подкрепят САЩ в агресията им срещу арабите. И те са защитени в бронираните си коли, но стотици невинни европейци загубиха живота си в терористични атаки.

А невинни има навсякъде. Спомняте ли си съобщенията за „случайно” попадение на американски ракети и бомби сред мирно население. По „случайност” убити деца, жени, без да искали разрушили цивилни къщи.....Израел – верният съюзник и другар на американците, осъществява истински геноцид срещу палестинците. Колко убити невинни? Броихме ли ги? Или броим само белите руси европейци като жертви?

Ислямска държава, талибаните – всички те са рожба на САЩ, изплъзнали се от контрола им. Но купуващи оръжията им. Все пак се бият с някакви оръжия, нали? А американците отдавна са доказали, че парите не миришат....

Терорът трябва да спре! Като се изкорени причината му. Това няма да стане с нова агресия срещу семействата на терористите, а с нова политика, където всеки да си гледа неговата работа и да не се бърка на другите народи. Трудно, нали? Световният полицай трябва да бъде озаптен преди да е станал световен диктатор.

Дотогава да се надяваме, че българските политици няма да направят поредната грешка и да ни въвлекат в нещо, което да докара терорът и в България. Защото те са готови на всичко в поза „партер”, за господарите си отвъд океана. Както си личи и от изказванията им. Правят България мишена. Без да питат народа си!

Световната политика ни води към катастрофа – всички нас. Светът е полудял. И хората го виждат. Затова са протестите по цял свят, затова е съпротивата. Ако народите не направим нещо срещу лидерите, които ни въвличат в тази катастрофа, ще бъде късно. И терорът ще продължи.

Елена Гунчева

Снимка на Елена Цонева Гунчева.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.