Родители, защо предадохте децата си? Деца, защо изоставихте изнемогващите си родители?

https://svobodnoslovo.eu/komentar/roditeli-zashto-predadohte-decata-si-deca-zashto-izostavihte-iznemogvashtite-si-roditeli/18410 SvobodnoSlovo.eu
Родители, защо предадохте децата си? Деца, защо изоставихте изнемогващите си родители?

Най-голямото престъпление, това е да отнемеш детето на един родител, както и обратното, да отнемеш родителите на едно дете.

Управлението на България в последните 30г. направи точно това, след като ограби до шушка цялата държава, отне и децата на всички българи, като ги изпрати да работят в чужбина, а останалата част от синовете на България ще бъдат използвани от НАТО, като потенциални жертви при една евентуална война!

Когато защитавате ЕС, вие защитавате робството на вашите деца, които искат да са близо до вас и да работят в държавата си, но вече нямат тази възможност, защото им беше отнета!

Когато защитавате НАТО, вие защитавате бъдещите убийци на вашите синове...

Каква е тази любов, след като не ви завира кръвта при мисълта, че децата ви може би никога няма да се върнат в родният си дом при вас, не защото не искат, а защото бяха ограбени и изгонени от шепа продажни паразити, на които вие много добре знаете имената, знаете и къде се укриват... Всички сме жертви на тази уродлива политика водена години наред, която направи българите нация от гладни, бездомни, бездетни, сираци, вдовици и вдовци ...

Родители, защо предадохте децата си? Деца, защо изоставихте изнемогващите си родители?

Ива Иватта

Снимка на Ива Иватта.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.