Само слепите (за пореден път) не знаят и не разбират какво и защо се случва в Украйна, кой с кого и как воюва

https://svobodnoslovo.eu/komentar/samo-slepite-za-poreden-pat-ne-znayat-i-ne-razbirat-kakvo-i-zashto-se-sluchva-v-ukrayna-koy-s-kogo-i-kak-voyuva/553 SvobodnoSlovo.eu
Само слепите (за пореден път) не знаят и не разбират какво и защо се случва в Украйна, кой с кого и как воюва

Вчера Русия връчи на посланика на Великобритания официално писмо с доказателства за участието на кралството в атаката на украинската армия над Севастопол. Това стана при изрично призоваване на посланичката в руското външно министерство. Не е точно официално обвинение, но е ясно заявяване, че Русия отлично знае какво прави Великобритания и ще даде отпор.

Русият посланик в Англия пред Скайнюз заяви, че Русия ще публикува доказателствата, когато тя реши, че е най-подходящо. По думите му Русия разбира колко дълбоко Англия е въвлечена като участник в конфликта с Украйна и, че това е много, много опасно.

Участието на Англия в Севастопол Русия прибавя към другите и сметки, за които също разполага с доказателства - взривяването на Северен поток 1 и Кримския мост.

За сведение на евро-атлантиците положението е такова, че само слепите (за пореден път) не знаят и не разбират какво и защо се случва в Украйна, кой с кого и как воюва и прочие. Неразбирането или незнаенето на истината не променя истината, нито променя предвидените промени в бъдещето.

НАТО е изпратило кръв за нуждите на украинските военни болници, която при проверка се е оказала заразена с хепатит и СПИН. Това го оставям без коментар! Данните са на украинската страна.

Днес във Варшава ще се проведе конгрес на така наречената руска опозиция, вероятно ще се направи опит да бъде съставено правителство в изгнание. Вероятно е също Украйна веднага да признае това изгнанически правителство за легитимно. Интересното тук е това, което руските опозиционни сили искат да постигнат с родината си.

Сваляне и убийство на Путин.

Унищожаване на сегашната управляваща върхушка.

Влизане на Русия в ЕС и НАТО.

Връщане на Крим и останалите области на Украйна.

Тези неща са толкова ясни, познати и до болка омръзнали, че също няма да ги коментирам. Само ще кажа, че за радост на нормалните хора Русия има исторически опит и с привременни правителства и с гражданска война и с заплахи срещу политическия лидер и с чуждо нашествие. Както се казва - На краставичар краставици не се продават.

Има сериозни основания, че при посещение на Путин в Индонезия на срещата Г-20 е възможен опит за покушение срещу него. Все още не е взето решение дали ще присъства, както и не е ясно дали има смисъл да присъства.

Също така имам основания да мисля, че той се опитва да кореспондира с нормални хора в политическите кръгове на всички западни държави. Смятам, че всичките му публични изяви имат този дълбок смисъл. По същество Путин спасява Запада от робството му на ДД, но това е ясна мисъл за подготвени същества, не е за промити мозъци.

Едно нещо трябва да е ясно!

Путин и Русия няма да спре, няма да се откаже и няма да бъде победена по никакъв начин!

Изводите да се правят въз основа на тази аксиомна постановка в света.

Анастасия Гешева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.