САЩ много добре разбраха Путин. За Европа не мога да кажа такова нещо

https://svobodnoslovo.eu/komentar/sasht-mnogo-dobre-razbraha-putin-za-evropa-ne-moga-da-kazha-takova-neshto/143385 SvobodnoSlovo.eu
САЩ много добре разбраха Путин. За Европа не мога да кажа такова нещо

САЩ много добре разбраха Путин. За Европа не мога да кажа такова нещо. От Лондон до Калининград през София континентът се управлява от голи лумпени, предимно глупаци, които не могат да си завържат връзките на обувките, камо ли да правят политика за добро.

За ядрената програма на Путин и за новата финансова система на БРИКС скоро.

САЩ не разрешиха на Украйна да стреля по Русия.

В Украйна пък заговориха за избори за президент....догодина. Догодина няма да има Украйна, не ги бавете, гласувайте сега. В тази държава цари ПЪЛНО ИНФОРМАЦИОННО ЗАТЪМНЕНИЕ. От там към света не долита нито един глас на гняв, мъка, злоба, отчаяние срещу Зеленски, стотиците хиляди убити, срещу нацистите, които я управляват. Браво!

Анастасия Гешева 

5 Коментара

Психодиспансер

3 weeks before

"САЩ не разрешиха на Украйна да стреля по Русия." не бързайте да се радвате, има още време, срещата на сатанистите не е свършила и памперса обещал нова помощ - 8 млрд. долара, откъде като са фалирали, може би още хартийки ще напечатат!

Коментирай

творец

3 weeks before

ЗА ДА ДОПУСНЕШ ДА СИ КОЛОНИАЛЕН РОБ-- ТОВА ОЗНАЧАВА ДА СИ УМВСТВЕНО ОГРАНИЧЕН.

Коментирай

Мартини

3 weeks before

Е, чак пък, голи?! По-скоро добре платени, до богати.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.