СЪЗДАЙ ПРОБЛЕМ, РЕШИ ПРОБЛЕМ

https://svobodnoslovo.eu/komentar/sazday-problem-reshi-problem/19627 SvobodnoSlovo.eu
СЪЗДАЙ ПРОБЛЕМ, РЕШИ ПРОБЛЕМ

Днес Премиерът-Слънце ощастливи Ямбол, като в типично неговия си скромен и сдържан стил, сам си се похвали, че други като ГЕРБ няма и специално като него. Единствени, неповторими и велики!

Било възмутително какво било състоянието на болницата. Как можело пациентите на ръце да ги пренасят /веднага ми дойде наум Цецку да уреди с намаление един личен асансьор за болните/. Щял Премиерът-Слънце да отпусне и 27 милиона за болницата /с тон, все едно ей сега ще изприпка да изтегли от личните си спестявания/.

Нагло, нахално и видимо насочено към по-дебилната част от населението. Не че е лошо да даде пари за болницата, но да припомним две неща:

1. ДЕСЕТ ГОДИНИ ГЕРБ УПРАВЛЯВА БЪЛГАРИЯ. Не комунистите, не някой друг. Десет години ГЕРБ грабят България. Заради тяхното управление над два милиона българи избягаха оттук. Заради тях здравеопазването е почти ликвидирано, заради безкрайните им малоумни експерименти с клинични пътеки, лекарства и Здравната каса. Десет години затварят болници и училища, защото са "нерентабилни". И само дебилите няма да видят, че тази болница не я е сполетяло природно бедствие, а е така от години. Точно избори ли чакаше Премиерът-Слънце, та да се сети, че пациентите на ръце ги носят по стълбите!?!

2. НЯМА ДЪРЖАВНИ ПАРИ, НЯМА ПАРИ НА ПРЕМИЕРА, ИМА ПАРИ НА ДАНЪКОПЛАТЦИТЕ. И тази щедрост в предизборната кампания, Борисов я прави с парите събрани от нас. Няма никакво благоволение, нито щедрост от негова страна. Няма нужда да се хвали, че е свършил нещо, което от години трябваше да го направи. И да го казва така, все едно от закуски е спестил, за да ги даде на болницата. И какво излиза - ГЕРБ си правят предизборната кампания с ДЪРЖАВНИ, НАШИ ПАРИ?! Защото през годините не са си свършили работата и са докарали въпросната болница до отчайващо състояние.

И гледайки дебилните му фенове как припадат от възторг при подобни мероприятия, започвам сериозно да се замислям, че трябва да има праг на КИ, за да гласуваш!

Елена Гунчева

Снимка на Елена Цонева Гунчева.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.