ШАЙКАТА СЕ ПОДГОТВЯ ДА ПРЕДАВА ВЛАСТТА....С КРЪВ

https://svobodnoslovo.eu/komentar/shaykata-se-podgotvya-da-predava-vlasttas-krav/20269 SvobodnoSlovo.eu
ШАЙКАТА СЕ ПОДГОТВЯ ДА ПРЕДАВА ВЛАСТТА....С КРЪВ

Поредното безумно и безмозъчно предложение на Шкембе войвода - армията да помага на полицията и жандармерията при "масови безредици", тоест, ако народът реши да не протестира само с разходки и песни и хора на народите! Както и трябва! Все повече се натрапва усещането, че гербавите и останалите от шайката ще се държат като удавници до последно за властта и ще пропуснат дори шанса да си отидат по мирен начин. Всички промени в законите, всичките им действия са насочени само и единствено към съхранението на властта им. Тя се е превърнала в САМОЦЕЛ на управляващите. Заедно с това да се мазнят на колониалните си господари, за да получат тяхната помощ за запазване на властта.

Кое не е ясно, че вече в България има диктатура. Безумни закони, нямащи нищо общо с правото, нарушаване на Конституцията и основни човешки права, тайни арести, унижение и преследване на несъгласните и неудобните за властта, компрометиране и преследване на политическите противници, пълна цензура на свободата на словото, продажба на българските национални интереси. Какво още ни трябва, за да разбере, че една престъпна шайка ни управлява и НЯМА И НЕ ИСКА ДА ДАВА ВЛАСТТА? Това си личи и от промените в Изборния кодекс, от обсъжданията за нова ЦИК, в които вече си личи как смятат в противоречие със закона да променят квоти, от "излишните" над един милион гласа в различните списъци, които явно пряко ще отидат като гласоподаватели на гербавите....

А сега се готвят за война с народа си....кога е било необходимо АРМИЯТА ДА СЕ ИЗПРАВЯ СРЕЩУ НАРОДА НА БЪЛГАРИЯ? Офицери, клели се в служба на народа, на България, сега по приумиците на едни престъпници, ще тръгнат срещу хората, които трябва да отбраняват. И ако трябва да сме честни, ако спазват клетвата си, трябва да тръгнат не срещу народа, а срещу шайката, която предава националните интереси!

Българи, гответе се, този път изборите явно ще са кървави! Власт с кръв се дава, е мотото на гербавите! Защото те за друго не стават - ако не са в политиката, те ще умрат от глад, защото са некадърни, некомпетентни и интелектуално недостатъчни! А няма по-страшно нещо от алчният за власт простак!

Бог да пази България!

Елена Гунчева

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.