СИЛАТА Е ИСТИНАТА

https://svobodnoslovo.eu/komentar/silata-e-istinata/135915 SvobodnoSlovo.eu
СИЛАТА Е ИСТИНАТА

 

В тази фраза, приписвана на руския монах-магьосник Распутин, омагьосал царското семейство преди падането на режима през 1917 г., е скрита истината за историята на човечеството!

Силата на армиите, силата на парите и силата на волята и ума на гениалните царе, императори, военноначалници, генерали, учени, министри, министър-председатели и президенти, като Александър Македонски, Гай Юлий Цезар, Октавиан Август, Жана д, Арк, Коперник, Нютон, Луи IV, Суворов, Джордж Вашингтон, Адам Смит, Наполеон, Кутузов, Рикардо, Маркс, Кейнс, Франклин Рузвелт, Чърчил, Сталин, Де Гол, Хенри Кисинджър, Дън Сяо Пин, Айнщайн, Кенеди, са определяли хода на човешката история!

Победителите винаги са вземали всичко!

Владимир Путин ги блъфира от позицията на силата, ако се съгласят, Русия си връща окончателно рускоезичното население с Донбас и Крим, както и историческите територии!

Ако САЩ не се съгласят / Зеленски и Европа нямат думата/, това му развързва ръцете да стигне много по-далече и действително да създаде широк санитарен коридор чак до Лвов! 

По този начин той реабилитира позицията на Китай, страните от Брикс, Африка, Латинска Америка и Азия, които симпатизират на Русия! Немалко от тях купуват по-евтин петрол, суровини и продоволствия от Русия, но почти всички са били колонии на Англия, Франция, Испания, Португалия, Германия, Нидерландия или са били нападнати от САЩ!

Сигурно Байдън няма да се съгласи и ще загуби изборите!

Защото Тръмп ще го направи!

Блестящ ход, който може да върне мира и спокойствието в Европа! 

Да започнат преговори за стабилност и сигурност в Европа!

Това е най-добрия вариант за Европа и България!

За съжаление режима в Киев отдавна е изучил финикийската азбука и ще свири музиката на войната, която друг я плаща!

САЩ са застинали във времето на падането на Берлинската стена и колапса на СССР! 

Не е времето на Фукуяма за края на историята, защото историята продължава и капитализмът ще се окаже преходна форма на обществото! 

Всичко тече, всичко се променя!

Простата истина е една, страната с най-много ядрено оръжие и неуловими свръхзвукови ракети, като Циркон, Кинжал и особено "САРМАТ", няма как да загуби войната с Украйна! 

Силата е истината!

Петър Къртев

1 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.