Справедливостта изисква да кажем, че по стандартите на НАТО и ЕС трябва да започне веднага въоръжаване на Ливан за защита и контраатака по агресора Израел

https://svobodnoslovo.eu/komentar/spravedlivostta-iziskva-da-kazhem-che-po-standartite-na-nato-i-es-tryabva-da-zapochne-vednaga-vaorazhavane-na-livan-za-zashtita-i-kontraataka-po-agresora-izrael/143898 SvobodnoSlovo.eu
Справедливостта изисква да кажем, че по стандартите на НАТО и ЕС трябва да започне веднага въоръжаване на Ливан за защита и контраатака по агресора Израел

Никаква реакция няма в света на нападението на Израел над Ливан, което снощи продължи. Няма санкции за Израел, няма обявяването и за агресор, няма демонизиране на Нетаняху. Снощи във Фейсбук написах пост, че случващото се в Украйна за Русия е същото, което се случва в Ливан и Газа за Израел и двойният стандарт по възприемането и отразяването на действителността на Запад е ужасяващ. Ливан не е обявен за жертва на Израел и никой не си и помисля да го снабдява с оръжия.

Справедливостта изисква да кажем, че по стандартите на НАТО и ЕС трябва да започне веднага въоръжаване на Ливан за защита и контраатака по агресора Израел.
Иран е уведомил САЩ, че повече няма да спазва въздържание срещу Израел. В същото време страните от Персийския залив са дали уверение на Иран (не им вярвам!), че ще пазят неутралитет и няма да предоставят летищата си за американска и израелска авиация. Айде да видим! Днес се очаква обръщение на Аятолах Хаменей към иранския народ веднага след петъчната молитва.

Да видим какво ще каже и какво ще последва. Американските медии от авангарда до една публикуват материали, статии против политиката на Нетаняху в района, обясняват, че това, което Израел прави не е добре и не е хубаво. Бреейй, значи можело!

Анастасия Гешева

2 Коментара

Елена Гунчева-Гривова-Пеефска

2 hours before

Би трябвало, но е замесен агресорът сащ...

Коментирай

психодиспансер

1 hour before

Боже, спаси ни! Зеленият наркоман е номиниран за Нобелова награда за мир!!!!!!!!!!!!!! повръщааааааааам

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.