Тактиката на предателите-евроатлантици от така наречената "Левица" е проста като самите тях

https://svobodnoslovo.eu/komentar/taktikata-na-predatelite-evroatlantici-ot-taka-narechenata-levica-e-prosta-kato-samite-tyah/53880 SvobodnoSlovo.eu
Тактиката на предателите-евроатлантици от така наречената "Левица" е проста като самите тях

Тактиката на предателите-евроатлантици от така наречената "Левица" е проста като самите тях. Половината ходят из България и веят руски знамена /като Румен Петков, например/, а другата половина /като Дончева/ веят евроатлантически знамена. И който се закачи, хоп в чувала! Пъхат глупака - ляв или десен. Затова забравете за Левицата и по-добре подкрепете БСП. Ако въобще искате да гласувате.

Аз няма да участвам в избори, организирани от мафиоти.

Татяна Дончева: "Новата формация Левицата, която представлявам е твърдо за НАТО и ЕС. Ние сме евроатлантици!"

И веднага след това изречение следва как отцепниците от БСП, настоящи евроатлантици, ще се борили с американското посолство!? Разбирате ли за какви перфидни лъжци и манипулатори става въпрос? Веднъж предател цял живот предател. Отвратителни.

Дончева ще надмине Цола Драгойчева.

Николай Марков

7 Коментара

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.