Трябва да се отворят очите на младите, защото те са на топа на устата

https://svobodnoslovo.eu/komentar/tryabva-da-se-otvoryat-ochite-na-mladite-zashtoto-te-sa-na-topa-na-ustata/127517 SvobodnoSlovo.eu
Трябва да се отворят очите на младите, защото те са на топа на устата

Трябва да се отворят очите на младите, защото те са на топа на устата - скъпи жилища, гонят ги в чужбина, готвят им казарма и да ги пращат да се бият. И на фона на всичко това - "раждайте бебета". Чудовищен е ударът на неолибералния модел върху младите, т.е. върху бъдещето... А може би това е и целта...

Добри Божилов

10 Коментара

Важното е

преди 2 месеца

да мажат по телефоните в тик-ток серсемлиците,да зяпат малоумните във фейсбук инфлуенсъри,мама и тате да работят за Айфона и чалга да има на корем! Истината е,че мама и тати ги направиха такива,а после реват:"Държавата това,държавата онова!". А възпитанието вкъщи? Мама и татко тарикати чалгари мажат по скрийновете безхаберно към наследниците,Еми какво очакваме?

Коментирай

moitoi

преди 2 месеца

Американският конгресмен Марджъри Тейлър-Грийн каза, че британският външен министър Дейвид Камерън може да "целува задника й". Така тя отговори на призивите на министъра да се отпуснат милиарди долари в подкрепа на Киев, като ги нарече обидни. „Наистина не ме интересува какво казва Дейвид Камерън. Мисля, че това е груба обида. <…> Дейвид Камерън трябва да се грижи за собствената си страна. Честно казано, той може да ме целуне по задника“, каза Марджъри Тейлър-Грийн. Думите й са цитирани от The Independent.

Коментирай

Червената шапчица

преди 2 месеца

Моята съвест е абсолютно чиста както пред колегите, така и пред обществото. Контактите ми със съдружника и адвокат на Мартин Божанов - Нотариуса адвокат Велимир Атанасов почиват на чисто приятелска основа. Семейни приятели сме. Виждали сме, но не сме говорили за работата му. Никога не е ставало въпрос за някакви конкретни производства, напротив, умишлено сме ги избягвали". Това каза днес пред БНТ подалият оставка ръководител на Софийската районна прокуратура Невена Зартова. swap porno family only

Коментирай

Анонимен

преди 2 месеца

Еми да ги пращат. Точно техните родители са част от жълтопаветната номенклатура гласуваща за ПП-ДБ, на клиентелата на ГЕРБ в провинцията и на турците гласуващи за ДПС. Останалите не могат да си изхранват децата и отдавна са в чужбина. На въпроса ми на няколко човека още преди изборите защо ще гласуват за ПП-ДБ и ГЕРБ повечето бяха спокойни и си мислеха, че този въпрос не ги засяга защото тогава привикваха 40 и 50 годишните. Обаче, след като Козяк разбраха, че с по-възрастните номера няма да мине, сега ще привикват по-младите за пушечно месо защото по-лесно се лъжат и са по-прости. Честно казано боли ме шалтера.

Коментирай

112

преди 2 месеца

Техните родители знаеха още отпреди, че Сглобката ще се случи но гласуваха за т.н. евроатлантически партии за да се нагушат и да крадат от европрограми и от външни дългове. Точно заради огромните кражби и свободни пари в България една панелка в София струва повече отколкото апартамент в Мадрид или Париж. Сега идва момента да си платят масрафа като получат децата си в чували.

Коментирай

Посетител

преди 2 месеца

Re 112: Абсолютно вярно!

Коментирай

Адв.М.Тодоров

преди 2 месеца

Иванов, извинявай - обидих те в предишен пост. Ти не си наивен, братле, ти си отчайващо глупав.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.