Трябва да се отворят очите на младите, защото те са на топа на устата

https://svobodnoslovo.eu/komentar/tryabva-da-se-otvoryat-ochite-na-mladite-zashtoto-te-sa-na-topa-na-ustata/127517 SvobodnoSlovo.eu
Трябва да се отворят очите на младите, защото те са на топа на устата

Трябва да се отворят очите на младите, защото те са на топа на устата - скъпи жилища, гонят ги в чужбина, готвят им казарма и да ги пращат да се бият. И на фона на всичко това - "раждайте бебета". Чудовищен е ударът на неолибералния модел върху младите, т.е. върху бъдещето... А може би това е и целта...

Добри Божилов

10 Коментара

Важното е

8 months before

да мажат по телефоните в тик-ток серсемлиците,да зяпат малоумните във фейсбук инфлуенсъри,мама и тате да работят за Айфона и чалга да има на корем! Истината е,че мама и тати ги направиха такива,а после реват:"Държавата това,държавата онова!". А възпитанието вкъщи? Мама и татко тарикати чалгари мажат по скрийновете безхаберно към наследниците,Еми какво очакваме?

Коментирай

moitoi

8 months before

Американският конгресмен Марджъри Тейлър-Грийн каза, че британският външен министър Дейвид Камерън може да "целува задника й". Така тя отговори на призивите на министъра да се отпуснат милиарди долари в подкрепа на Киев, като ги нарече обидни. „Наистина не ме интересува какво казва Дейвид Камерън. Мисля, че това е груба обида. <…> Дейвид Камерън трябва да се грижи за собствената си страна. Честно казано, той може да ме целуне по задника“, каза Марджъри Тейлър-Грийн. Думите й са цитирани от The Independent.

Коментирай

Анонимен

8 months before

Еми да ги пращат. Точно техните родители са част от жълтопаветната номенклатура гласуваща за ПП-ДБ, на клиентелата на ГЕРБ в провинцията и на турците гласуващи за ДПС. Останалите не могат да си изхранват децата и отдавна са в чужбина. На въпроса ми на няколко човека още преди изборите защо ще гласуват за ПП-ДБ и ГЕРБ повечето бяха спокойни и си мислеха, че този въпрос не ги засяга защото тогава привикваха 40 и 50 годишните. Обаче, след като Козяк разбраха, че с по-възрастните номера няма да мине, сега ще привикват по-младите за пушечно месо защото по-лесно се лъжат и са по-прости. Честно казано боли ме шалтера.

Коментирай

112

8 months before

Техните родители знаеха още отпреди, че Сглобката ще се случи но гласуваха за т.н. евроатлантически партии за да се нагушат и да крадат от европрограми и от външни дългове. Точно заради огромните кражби и свободни пари в България една панелка в София струва повече отколкото апартамент в Мадрид или Париж. Сега идва момента да си платят масрафа като получат децата си в чували.

Коментирай

Посетител

8 months before

Re 112: Абсолютно вярно!

Коментирай

Адв.М.Тодоров

8 months before

Иванов, извинявай - обидих те в предишен пост. Ти не си наивен, братле, ти си отчайващо глупав.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.