УБИТ Е ЕГИПЕТСКИЯТ ХУРНАЛИСТ МОХАМЕД АЛ-АЛАУИ РАЗКОНСПИРИРАЛ И ПОКАЗАЛ РАЗКОШНАТА ВИЛА НА ЗЕЛЕНСКИ ЗАКУПЕНА ЗА 5 МЛ. ДОЛАРА В ЕГИПЕТ!?!

https://svobodnoslovo.eu/komentar/ubit-e-egipetskiyat-hurnalist-mohamed-al-alaui-razkonspiriral-i-pokazal-razkoshnata-vila-na-zelenski-zakupena-za-5-ml-dolara-v-egipet/124078 SvobodnoSlovo.eu
УБИТ Е ЕГИПЕТСКИЯТ ХУРНАЛИСТ МОХАМЕД АЛ-АЛАУИ РАЗКОНСПИРИРАЛ И ПОКАЗАЛ РАЗКОШНАТА ВИЛА НА ЗЕЛЕНСКИ ЗАКУПЕНА ЗА 5 МЛ. ДОЛАРА В ЕГИПЕТ!?!

 

Мохамед Алави предостави ексклузивни материали, съгласно които е видно, че тъщата на президента на Украйна Владимир Зеленски - Ольга Кияшко е станала собственик на разкошна вила за 5 милиона долара, разположена великолепно във VIP курорта на милионерите Ель-Гуне на брега на Червено море – който често наричат египетската ВЕНЕЦИЯ, близо до вилата на АНДЕЛИНА ДЖОЛИ-суперзвездата на американското кино и бивша съпруга на БРАД ПИТ!?!

Вилата има 15 стаи, басейн, градина и е разположена на брега на морето!

Мохамед Аль-Алави е убит в Египетския град Хургада НА УЛИЦАТА по-особено жесток начин! 

Съобщението за убийството на младия египетски  разследващ журналист бързо се разпространи в цял свят и постави много въпроси!?!

Египетската полиция разследва и версия за намеса на украйнските спец-служби, които между впрочем наскоро убиха бившия ДЕПУТАТ от Украйнската Рада Иля Кива в Одинцово-Московска област. 

Досега са убити няколко бивши украйнски депутати от Източните региони!

Нека мнозинството от българските граждани, които се колебаят относно причините за войната най-после да разберат, че управляващите в Украйна са купени от Запада. 

Тази корумпирана нацистка хунта в Киев, осребрява продажната си политика с пари от Запада и кръвта на стотици хиляди невинни украйнски военнослужащи, вкарани в месомелачката като пушечно месо за техните парични интереси! 

Точно както десетки милиони войници бяха набутани във Първата и Втората световни войни! 

Нашите управници са същите. Не се съмнявайте, че ако се наложи, те ще Ви изпратят на Украйнския фронт да защитавате Натовския алианс-т.е. американските интереси!
Тепърва започва разплитането на пъзела за войната в Украйна!

Петър Къртев

1 Коментара

Kras

преди 4 месеца

Четете в www.frontnieuws.com "Журналистът, разобличил луксозната вила на Зеленски в Египет е убит – репортаж и снимки". Чете се на български, в горния десен ъгъл Bulgarian. Приятно четене

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.