В САЩ се роди нова политическа звезда!

https://svobodnoslovo.eu/komentar/v-sasht-se-rodi-nova-politicheska-zvezda/143869 SvobodnoSlovo.eu
В САЩ се роди нова политическа звезда!

В САЩ се роди нова политическа звезда!

В Америка премина вицепрезидентският дебат с блестяща победа на Ванс. Според наблюдателите на “Fox News”, начело с Нют Гингрич, в дебата се е родила нова политическа звезда - Джей Ди Ванс, който е направил най-добрият републикански дебат на хилядолетието. Признава се, че Тръмп е ударил в десятката с избора на Ванс. Неслучайно, бе наречен от него "брилянтен". 

Голяма е заслугата на Доналд Тръмп младши за отличния избор на татко му! Вълната Тръмп/Ванс пълни зали, стадиони и аеродруми. Остават точно 30 дни до победата!

Георги Марков

7 Коментара

Марков Лудия Демократ

20 hours before

Ванс наистина е добър в ролята си не само на вице. За съжалание не случи на читав партньор за кандидат-президент.

Коментирай

Крис

20 hours before

Струва ми се твърде рано да се ликува. Лично за мен и двамата кандидати няма да помогнат много на Америка, но Тръмп определено е по-човекоподобен от всеки представител на демократите. И може би точно заради това ще го гонят до последно. Надявам се все пак да не го убият накрая, защото отгоре на всичко ги чака гражданска война. Вероятно някои там го разбират, но ТДС /Синдром на психическо разстройство на тема Тръмп/ така ги е треснал повечето, че явно не разсъждават трезво.

Коментирай

ГРАЖДАНКА

19 hours before

Избирателната система в САЩ е доста сложна, и дори по-вечето хора а гласуват за Тръмп, пак не е сигурно че ще спечели, защото всичко зависи от якакви си делегати. Дълбоката държава едва ли ще сдаде властта така лесно, и със сигурност е подготвила изненади - фалшификации, още съдебни дела, а зощо не и физическа разправа?! Дано не съм права!

Коментирай

И нас,това какво

17 hours before

ни топли?Така или иначе,ще купуваме от Американския ВПК,независимо кой е президент!Да не би Тръмп да премахне оня- деншното наливане на пари от САЩ за производство на снаряди в България?Едва ли.Тръмп е противник на Европа,така че,не се надявайте на кой знае какво,защото тук в България имаме доста какво да оправяме,вместо да си мечтаем кой ще е президент на САЩ!

Коментирай

Мартини

14 hours before

Сложихме тигана, сега чакаме и рибата!

Коментирай

Ники

13 hours before

Към момента Тръмп е по-правилният кандидат, който може да направи повече за Америка. Разбирай да осигури една временна и частична стабилизация на потъваща Америка. Избирането на Камала Харис ще тикне САЩ още по на дълбоко. Стратегическият интерес на България не е да спасяваме Америка! Вземаме си пуканки , желаем победа на Харис и чакаме гражданска война в САЩ! Съжалявам! Ако съм американец ще гласувам за Тръмп. Но съм българин и интересът ми е друг. Съжалявам Дони! Нищо лично, просто бизнес!

Коментирай

Ваня

55 minutes before

Чета винаги анализите на г-н Марков, но винаги съм искала да го питам нещо важно: Защо след като е убеден тръмпист и орбанист толкова възхвалява и прокламира Борисов. Същият, който се целува с Урсулата, главният виновник за потъването на Европа. Безпрекословно се подчинява на всички безумия спуснати от ЕК. Защо?

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.