ВЕЛИЧЕСТВЕНА ВОЕННА СИЛА!

https://svobodnoslovo.eu/komentar/velichestvena-voenna-sila/20650 SvobodnoSlovo.eu
ВЕЛИЧЕСТВЕНА ВОЕННА СИЛА!

Чета си аз отново напушеното изявление на Атлантическия клуб, че сме станали глобална западна държава и постепенно националната гордост надделява над здравия разум. Представям си вече как например ни напада Турция с 600 самолета, ние обаче гордо изпращаме осем бройки и ги сразяваме до един! Да им е за урок! Ердоган да идва да се моли за мир!

След това се сещам за изказването на Бившия Плевналиев и Премиера-Слънце и си представям, как НАШИТЕ таралясници носят ядрено оръжие, превръщат се в космически совалки и изравняват със земята Кремъл! О, поспри сърце! Величествена гледка! Гордост!

Без съмнение вече враговете ни започват да се тресат като сиропирано малеби от ужас и кроят планове как ще се предадат, ако случайно много си повярваме и ги нападнем. Ей тва е моментът отново да станем на три морета, даже ако си изиграем добре картите с Чичо Сам - и на три океана! Няма значение кои, Караянчева ще ни каже!

Но ВЕЛИЧИЕТО СТРУВА ПАРИ!

Бъркайте се! За таралясниците всеки български гражданин - дете, пенсионер, недосегаем, с увреждания, здрав, болен и т.н., ДЪЛЖИ ПО 428, 57 лева. ВСЕКИ! Не слагаме лихвите тук. А сега да обърнем сметките - ако НЕ ГИ КУПИМ, с тези по 428 лева на човек какво може да се направи. Най-малкото - по една 13-та пенсия или детски надбавки, хиляди лекувани деца, ремонтирани болници и училища. Не след 2-3 години, когато ще ни доставят таралясниците, а сега. Ако се пренасочат парите. Ама няма! Защото ВЕЛИЧИЕТО СТРУВА ПАРИ! КОМИСИОННИТЕ - СЪЩО!

Защото нали разбирате, че с 8 самолета ЩЕ ИЗГЛЕЖДАМЕ ВЕЛИЧЕСТВЕНО САМО НА ГЕРГЬОВДЕНСКИЯ ПАРАД? Другото е смях.

Елена Гунчева

Снимка на Елена Цонева Гунчева.

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.