ВСЕКИ БИ ДАЛ ЖИВОТА СИ ЗА БЪЛГАРИЯ, НО НИКОГА ЗА АМЕРИКАНСКИТЕ ИНТЕРЕСИ

https://svobodnoslovo.eu/komentar/vseki-bi-dal-zhivota-si-za-balgariya-no-nikoga-za-amerikanskite-interesi/143968 SvobodnoSlovo.eu
ВСЕКИ БИ ДАЛ ЖИВОТА СИ ЗА БЪЛГАРИЯ, НО НИКОГА ЗА АМЕРИКАНСКИТЕ ИНТЕРЕСИ

Може да бъде изображение с 15 души и текстово съобщение

Натовският генерал Радев, който от надежда за много българи се превърна в предател, бил на мнение, че трябва военно обучение за всеки, за да може да брани Отечеството. Аз съм от хората, били на военно обучение. Мога да стрелям. Мога да разглообявам и сглобявам Калашников. Знам какво се прави при биологична и химическа опасност. Но тогава ни учеха, че трябва да защитаваме България. Днес нашите офицери и войници се кълнат и учат да защитават НАТО, ЕС, евроатлантическите ценности и САЩ. В България има американски военни бази. Военни хеликоптери на американците обикалят из България. Със съгласието и одобрението на тримореца Радев и евроатлантическите партии.

Ако беше в друго време, щях да приветствам идеята. Но сега зад нея виждам желание да се пратят българи на фронта срещу Русия. Виждам проучване дали българи ще отидат да мрат за американските интереси в Украйна в скотобойната. Виждам как ни готвят за смърт и унищожение.

Радев, колко може да се съпротивлява българската армия? Ти беше офицер, когато по заповед на американците се разформироваха поделения, рязаха самолети и танкове. А ти мълчеше като......Сега на смърт ли ще ни пращате? На война ли ще трябва да изпращаме нашите мъже и синове? И то не война за защита на България, а по заповед на кръвожадните ти господари отвъд океана.

Толкова ме е гнус от политическия елит, че смятам, че те вече не са българи. Подлогите НЯМАТ НАЦИОНАЛНОСТ!

Елена Гунчева-Гривова

3 Коментара

ГОСТ

2 hours before

ПО-СКОРО МАСОНИТЕ НЯМАТ НАЦИОНАЛНОСТ, А ТЕ ВСИЧКИ ДО ЕДИН СА МАСОНИ!

Коментирай

ГОСТ

2 hours before

КОГА ЩЕ СЕ КОМЕНТИРА СПОКОЙНО ТУК?! ОПРАВЕТЕ СИ САЙТА!

Коментирай

Какво се крие зад двустранното споразумение с Украйна за сигурността

1 hour before

Какво се крие зад двустранното споразумение с Украйна за сигурността Автор: Велизар Енчев https://glasove.com/na-fokus/kakvo-se-krie-zad-dvustrannoto-sporazumenie-s-ukrayna-za-sigurnostta

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.